2013. február 19., kedd

Tortadíszítés Magazin

Kedves mindenki! Nagy örömmel jelentem be, hogy 2013. április 29.-én megjelenik Magyarország első tortás magazinja, melynek a társszerkesztője leszek! Nagyon izgatottan és boldogan várom az első lapszám megjelenését! Igazán hasznos magazin lesz, tele érdekességekkel, újdonságokkal, részletes leírásokkal, fázisfotókkal és szuper nyereményekkel (ez alatt tényleg azt értem, hogy SZUPER nyeremények, mint például a Kitchen Aid konyhai robotgép, ami az előfizetők között lesz kisorsolva!!!). Minden magazinban bemutatkozik egy-egy világhírű cukrász, akinek a munkáival ti is megismerkedhettek és akár ti is nekiállhattok elkészíteni az alkotásaikat otthon! Az első számból Roxanne Moore cukor cipőjének eljészítését tanulhatjátok meg!

Emlékeztek még az előző bejegyzésben található cukor orchideára, amiről
ITT írtam? :) A részletes elkészítési útmutató fázisfotókkal benne lesz az első számban!


 

 
 
Bemutatnám a csapatot:
  • Lőrincz Tímea, a magazin főszerkesztője, a Tortadíszítés Alapjai blog írója.
  • Kádár Veronika, cukrász, a Veronika Torta oldal tulajdonosa.
  • Farkas Vilmos, közismert cukrász, pék. Vili blogját itt találhatjátok meg.
  • Végül jómagam, Bartus Dóra (nem is tudom minek tituláljam magam, talán hobbicukrásznak). A blogomat ti, akik idetévedtek, már ismeritek! ;)
Nagyon izgalmas feladatba vágtunk bele közösen! Úgy gondolom a legjobb emberekkel lesz alkalmam együtt dolgozni. Timi nagy tehetsége az írásnak, szerkesztésnek és minden érdekli, ami a tortákkal, cukrászattal kapcsolatos. Kádár Veronikát évek óta ismerem, nagyon tehetséges fiatal cukrász! Nagyon szép eredményeket ért el hazai cukrászati versenyeken és a munkái igazán letisztultak és kifinomultak! Farkas Vilmost talán nem is kell bemutatnom... Ő az aki mindig mindenkinek segít, ha cukrászati dologról van szó. A blogjában számos sütemény, torta és pékáru (igen, Vili nem csak cukrász, hanem pék is a végzettségét tekintve) alapreceptjét osztotta már meg velünk, mindezek mellett a formatorták nagy virtuóza! Reméljük mindenkinek tudunk majd újat mutatni a kezdő tortadíszítőktől egészen a haladókig! Formatorták, esküvői, szülinapi és ünnepi torták, cupcake-ek és más érdekes cukrászati artisztikai munkák lesznek bemutatva az újságban, lépésről lépésre!

A magazinra már most érdemes előfizetni, hiszen nagyon jutányos, mindössze 1400 Forintos áron lehet hozzájutni 3 lapszámhoz és a hozzájuk tartozó ajánlatokhoz! Ne hagyjátok ki! Mindenkinek aki szeretne előfizetni Magyarországról, a rózsaszín csekkes befizetést ajánlom, mert a banki átutalásra fizetni kell kb. 2500 Ft-ot, mivel a magazin főszerkesztője külföldön él, így a bankok automatikusan levonják az összeget a külföldi utalás miatt.

További részleteket a magazinról, az előfizetési akcióról és egy kis előzetest itt olvashattok:
TORTADÍSZÍTÉS MAGAZIN.

Ugye nagyon izgalmas? Remélem benneteket is olyan várakozással tölt el az első magyarországi tortás magazin megjelenése, mint engem! :)



Nudleee

6 megjegyzés:

teller-cake írta...

Szívből gratulálok az ötlethez és a megvalósításhoz Nektek! Sok sikert és rengeteg olvasót kívánok, én biztosan köztük leszek! :)

Nudleee írta...

Nagyon szépen köszönjük teller-cake! :) Biztos vagyok benne, hogy sok hasznos dolgot fogsz találni az újságban! :) Előre is köszönjük a bizalmat!

Betka írta...

Jaj de szuper!!! Gratulálok a társszerkesztőséghez :o)! Kívánom, hogy hosszú életű legyen a magazin és egyre több olvasót vonzzon, hogy jó sok szépséget tehessetek közzé! Engem már nagyon izgat az első szám - és hol van még április 29 :))!

Nudleee írta...

Köszönöm Betka, nagyon aranyos vagy! :) Április 29 nincs is olyam messze, mint gondolnánk... Repül az idő! De nyilván én is türelmetlenül várom! ;)

Névtelen írta...

Rózsaszín csekken való befizetéssel ugyanott vagyok, mintha 3 számot megvennék az újságosnál, mert a postán még rátesznek nem kevés forintot

Nudleee írta...

Kedves névtelen! A postán kb 500 Ft a kezelési ktg. Az egyik az, hogy nem kötelező előfizteni, ezt senki nem mondta. A másik, hogy ha figyelmesen elolvasnád az ajánlatot, akkor láthatnád, hogy nem csupán 3 magazin jár az előfizetéssel, hanem 4 és még egy extra könyv is. ;)

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner