2012. június 21., csütörtök

Rózsaszín virágos

Ez a torta szinte a hasonmása a nemrégiben publikált fehér-zöld színekben pompázó esküvői tortának.

Mondjuk ezen most erősebbek a színek és persze az elrendezés is más kissé.Mivel jó szokásomhoz híven ezt a tortát is szépen bepamacsoltam lüszterrel, készítettem egy kültéri képet is a tortáról, hátha kissé jobban visszaadja a ragyogást a kép. Hát nem az igazi, de kicsit azért látszódik.                

Nem tudom ti hogy bírjátok ezt a meleget, de nekem még írni sincs kedvem most. :) Úgyhogy ez ilyen rövidke bejegyzés lett most... :)

Nudleee

5 megjegyzés:

tejszínhab írta...

Nagyon szépen látszik a fényben a lüszter! A virágok is klasszak, ügyike vagy :)

Betka írta...

Ezek a virágok valódinak tűnnek, a csillogás is remekül látszik :)!
Ismét egy csodaszép tortát adtál ki a kezeid közül.

Nudleee írta...

Tejszínhab, Betka! :) Köszi! Örülök, hogy egy picikét visszaadja a kép a csillogást... De azért élőben sokkal tutibb volt! ;)

ancsika írta...

Nemrég bukkantam a blogodra. Elképesztően ügyes vagy! :-) Minden tortád nagyon tetszik. A virágaid pedig csodaszépek! Az orchidea készítéssel én is próbálkozom, csak nekem még nem igazán sikerült szépet készítenem. Ha nem titok, akkor milyen bevonó anyaggal dolgozol, és a virágaid miből készültek? Köszi a választ, további jó tortázást!

Nudleee írta...

Kedves ancsika! :) Nagyon örülök neki, hogy idetaláltál és hogy tetszenek a tortáim! :) Köszönöm a kedves szavaidat! Adj egy mail címet és leírogatok neked mindent! :)

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner