2012. június 29., péntek

Forma1-es autó

Na igen... A Forma1 nem tartozik a kedvenc sportjaim közé. Legalábbis a tévés közvetítés egyenesen rettenetes szerintem... Monoton és unalmas. Az már már tészta, ha a helyszínről lehet végignézni a dolgot. Teljesen más hangulata van. Ott lenni a tömegben a mindenféle mókás alaknak öltözött emberrel és élőben hallani, látni az autókat és versenyzőket, igazán nagy élmény! Volt is benne részem párszor. Igazából jégkrémet árultam a Hungaroringen a SuperGold szektor előtt több éven át, a Forma1-es futamok alatt. :) Na most ez úgy történt, hogy vasárnap futam előtt ugye kiürül a sétány és nincs vásárló, mert mindenki rohan nézni a versenyt. Én se tettem másképp... Lezártam a jégkrémesládát, és irány be a SuperGold-ba megnézni a startot! :))) Úhh. Az micsoda élmény... Az egész belső részem dübörgött, ahogy megindultak az autók... (Persze hozzá is tenném, hogy utána 1 hétig nem hallottam rendesen... :) )Tudni kell, hogy mi már péntektől kint tanyáztunk a ládákkal így volt alkalmunk beszélgetni és megismerkedni a biztonsági őrökkel... :) Így minden gond nélkül beengedtek arra a helyre, amiért más súlyos pénzeket kifizetett! :) Szóval tényleg jó volt! De nem a munka része... Arról ne is beszéljünk inkább....

Sikerült teljesen elkalandozni, bocsi. :) Végülis arra akarok én itt kilyukadni, hogy Forma1-es autós tortát kellett készítenem. Komplex leírást és képeket kaptam az elrendezésről, a színekről, a feliratokról, mindenről. Így nem nagyon tudtam magam kiélni. :) De azért megcsináltam mindent, amire szükség volt... A torta elejét kockásra kellett készítenem, imitálva ezzel a zászlót. Ne tudjátok meg mennyit tököltem a kis kockákkal... Ki sem jött a minta, hiába pakolásztam, úgyhogy csalnom kellett vele. Az autóval meg még több időd töltöttünk kettecskén. Azt hittem sosem lesz kész. De végülis meg lett nagy nehezen. Könnyítésül annyiban segítettem magamon, hogy a kis ikonok és logok ostyából kerültek rá. :)


Még egy kép. :)


Most vasárnap Cukor Show Komáromban!!! Ki jön? Én természetesen ott leszek és egy kis tejszín bemutatót is fogok tartani. Rózsát, hibiszkuszt, margarétát, orchideát fogok kinyomni tejszínből! :) Vagyis megpróbálok... Ebben a melegben nem tudom mi lesz... :)

További infó a rendezvényről
ITT.

Nudleee

4 megjegyzés:

ancsika írta...

Nagyon jó lett ez is!!! A fiaim és a férjem odavan azért a sportért, biztos egyből játszani akarnának az autóval! :)
Sajna mi nem megyünk, majd egyszer csak oda érek egy ilyen rendezvényre...
Sok sikert a bemutatóhoz! :) Biztos jó lesz!

Nudleee írta...

Köszi szépen! :) Örülök, hogy tetszik! Azt hallottam, hogy az ünnepelt, akinek a torta készült levette a járgányt és elrakta! :) Kár, hogy nem jössz a Cukor Show-ra, de biztos lesz még rá alkalmad!

Galagonya írta...

Jó kis torta! :)
A cukor show-hoz sok sikert, jó meleget mondanak vasárnapra!Remélem valaki lefotózza a tejszíncsodáidat!

Nudleee írta...

Köszi Galagonya! :) Vasárnapra lefagyasztom a kezeimet, hogy ne olvadjon a tejszín a kinyomózsákban ha megfogom! :) Reméljük tudok majd mit mutatni... :)

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner