2013. október 30., szerda

Orchideás torta

A héten készítettem ezt a kis bájos és lányos nagyon kis kellemes külsejű tortácskát. Nem tudom mi történt velem, de valami csoda folytán mostanában nagyjából elégedett vagyok azokkal a tortákkal amik kikerülnek a kezeim közül. :) Régebben mindig csak elégtelenkedtem, hogy ez nem jó, az nem jó és nem tetszik a végeredmény... Persze most is van, hogy valami nem 100%-os, vagy valamit elrontok, de azért ezekből nem csinálok nagy ügyet, hiszen szerencsére apróbb hibákat vétek. Régebben azért nem mindig tudtam elkészíteni, amit szerettem volna. Azt hiszem túl magasra raktam a mércét néha és többet vártam el magamtól, mint amire képes voltam.

Na de nem is ez a lényeg most, hanem a torta. :) Mutatom is gyorsan.





Alul kis fidres-fodros. Az ötlet a magazinnak készült tortám alapján jött. A tetejére pedig lepkeorchideákat készítettem, 2 féle zöld levelet és egy pillangót. Szerintem elég szépen sikerült elrendezni a dolgokat a tortán, nekem tetszik az összkép. Lassan beállhatok már virágkötőnek is. :D

Még egy közelebbi kép.



Tényleg csudi lányos lett, ugye? :)

Ha valaki szeretne cukorvirág készítést tanulni tőlem, november 16.-án megteheti. Kettő hely maradt aznapra. Érdeklődjetek e-mailben:
cukorviragkurzus@gmail.com

Nudleee

3 megjegyzés:

Betka írta...

Elégedett is lehetsz vele, mert tökéletes az összhang. :))

Nudleee írta...

Köszönöm Betka! :) Örülök, hogy te is így látod!

tejszínhab írta...

Úúúú, ez a pink szín!! Nagyon tetszik a torta. A fodrokról lemondanék, az nekem már túl babás, de az orchideák...eszméletlen jók lettek :)

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner