2013. október 28., hétfő

Motoros torta

Pontosabban chopper torta. Még pontosabban Yamaha DragStar torta. :) Néhány nappal ezelőtt közzé tettem a blogom facebook oldalán egy képet egy félkész motorról, amit egy torta tetejére készítettem díszként. Időközben a torta is elkészült, bár nagyon izgultam miatta. :) Szerintem dögös és vagány lett! Rögtön meg is mutatom.

 

 


Az egész úgy kezdődött, hogy apukám néhány hete megemlítette, hogy a motoros bandánknak Recsken évzáró bulija lesz. Már akkor tudtam, hogy nem fogok tudni menni, hiszen aznapra épp cukorvirágos kurzusom volt. Sajnáltam, hogy ki kell hagynom a bulit, de minden nem megy egyszerre! Így csak képeken tudtam megnézni, hogy mi történt szombaton! Irigykedtem azért... :) Ezt bizony még nem mondtam, de nagyon szeretek motorozni. :) Igaz csak utasként! Ha tehetem, apukámmal el szoktam menni egy-egy kiruccanásra.  Mivel egy évet Angliában töltöttem, így jó sokáig nem tudtam kiélni a szenvedélyemet, de mivel ismét hazakeveredtem, megint lett lehetőségem arra, hogy motorra pattanjak.

 



A másik arcom, amit eddig nem ismertetek... :)





 
 

Szóval a buli most szombaton volt és én lemaradtam... Na sebaj, majd jövőre a következő motoros szezonban bandázok. :) Egyébként imádom azt amikor jó idő van, pöfögünk a chopperrel, érzem az erdő-mező illatát, élvezem a szabadság érzését. A bőr rucikat meg kimondottan szeretem hordani! :) Néha jó elbújni a bőr ruha és a bukósisak mögé és átszellemülni kicsit. Főleg nagy élmény csapattal motorozni. Legutóbb majdnem 30 motorral mentünk túrázni Lillafüredre a DragStar Klub tagjaival. Csináltunk egy kis feszivált! :) Vicces volt, mert amikor keresztülhajtottunk egy-egy településen, integettek az emberek, ujjongtak a gyerekek! Olyan volt, mint egy motoros felvonulás jó nagy zajjal és jó sok motorral! :) Itt egy kép rólunk.



 

Szóval a Dragosok bulijára készítettem a tortát. Apukám ötlete volt, hogy készítsek már valamit. Persze ő egyszerű tortára gondolt, nem úgy mint én! :) Nekem egyből beindult a fantáziám, szóval egyből tudtam, hogy vmi fullosabb tortát fogok készíteni. Nekiálltam először is a mini Yamaha DragStar elkészítésének. Elég ügyesen ment. Kicsit több mint 2 óra alatt elkészültem vele. Elég szép részletesre sikeredett, meg voltam elégedve a végeredménnyel. Itt a képen még nem volt kész teljesen. Utána még kapott egy metálpiros festést és a benzintartályra felkerült a DragStar logo.
 



 
A tortát már előre megálmodtam, hogy milyen legyen. Az volt az elképzelés, hogy a tetejére tüzet festek airbrush-al, arra rápakolom a mocit, az oldalát pedig feketére fújom meg, amivel kicsit fekete bőrhatást akartam kelteni. Na most a tűz-fújás annyira nem jött be. :D Nem olyan könnyű az. De azért jól néz ki, színre baromi jó lett szerintem. Illik az egészhez, olyan igazi dögös, vad motoros torta lett. Készült még egy logo is... A DragStar Klub logoját készítettem el. A baj csak annyi, hogy sikerült annyira forgatni, rakosgatni, pakolászni, hogy fejjel lefelé készítettem el a feliratot rá és még csak nem is vettem észre... Szóval a magyar zászlóból olasz lett. :) Na de ez van, nem rágódok rajta már. Így is nagy sikere volt.

Itt vágták fel... :)
 

 

Na és mennyire illett a környezetbe... Képzeljétek, fekete bőr asztalterítő volt alatta! :)
 
 
 
Azért gyerkőcök is voltak ahogy láttam a képeket! :) Öröm nézni a srácot, látszik, hogy tetszik neki! :)

 
 

Hamarosan mutatok még egy tortát, csak annyit árulok el egyelőre, hogy az már más téma teljesen, mert cukorvirágokat készítettem rá! :)

Nudleee

6 megjegyzés:

tejszínhab írta...

Fú, nekem a rémálmom lett volna egy ilyen moci! Babrás munka nagyon, és ehhez mostanában nincs idegzetem, de te szuperül megoldottad :)
Egyébként örülök, h találkoztunk élőben is végre :))

Nudleee írta...

Köszi tejszínhab! :) Nem volt annyira vészes összehozni a mocit. Főleg hogy élveztem is a készítését. Nagyon örülök én is, hogy találkoztunk! Még fotó is készült rólunk, láttad? :)

Betka írta...

... és megtaláltalak a csoportképen :)
A motor nagyon "pöpec" lett és a torta színei csúcsszuperek. 1-2 próba után a lángok is biztosan tökéletesek lesznek -számodra nincs legyőzhetetlen akadály :)). Egyébként már én is próbálkoztam tűz festéssel, de fel is adtam.

Nudleee írta...

Hű, nagyon sas-szemű vagy Betka, h kiszúrtál! :D A láng készítést még gyakorlom, azért se adom fel, de elsőre jó ez! :)

Betka írta...

Na jó, csak tippeltem, de szerintem azt a klassz bukósisakot csak Te foghatod.

Nudleee írta...

Jól tippeltél, talált-süllyedt! :D Menj lottózni, hátha az is bejön! :)

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner