2014. november 18., kedd

Rockos esküvő és hozzá illő torta :)

Nem mindennapi esküvőn jártam a hétvégén! Az biztos, hogy semmi nem a szokványos és megszokott keretek közt zajlott! :) Az ifjú pár engem kért fel, hogy készítsem el a tortájukat. Nem okozott olyan nagy fejtörést, mert rögtön tudtam, hogy mi illik hozzájuk. Különben is a vőlegény kijelentette, hogy nekik aztán nehogy valami habos-babos fehér virágos izét csináljak. :D Valami olyanban gondolkodtam amúgy is, ami vad, nem szokványos és nem mindennapi. Hát való igaz, nem hinném, hogy sok embernek volt ilyen esküvői tortája. :) A "lagzin" egyébként rock zenekar és dj zenélt. Semmi "lagzis zene", semmi hagyományos dolog. Kicsit azért furcsa volt a megszokott dolgok nélkül, pl. menyasszonytánc, vonatozás, stb., de legalább ilyen lakodalomba is eljutottam! :) 

A torta egy kicsit rockabily stílusú. De tényleg illett hozzájuk. Ildó piros menyasszonyi ruhát viselt, Ati pedig fekete öltönyt. Egyébként ők is DragStar klubosok (erről már meséltem nektek, hogy van egy bőr szerkós, motoros énem is - hozzáteszem, hogy csak utasként motorozom, de azért imádom :) ), szóval részben motoros esküvői is volt, mert ott volt a fél banda. :)


Jajj nekem annyira bejön ez a torta! :) Szerettem csinálni! A kézzel festett párduc mintát is imádtam! Meg a szíveket is! :) A fecskéket egyébként sziromfestékkel árnyékoltam. :) A szívek pedig azért csillognak ennyire, mert lefújtam őket étellakkal!


Rólam és a tortáról is készült egy kép. Kicsit hozzáöltöztem! :)


Az ifjú pár! :) Ezúton is még egyszer gratulálok nekik és sok boldogságot kívánok! :)Esküvői zenekar! :D

 

Tényleg nem mindennapi esküvő volt, de örülök, hogy a részese lehettem! :)

Nudleee

2 megjegyzés:

tejszínhab írta...

Imádom az ilyen nem mindennapi esküvőket! Bár én nem vagyok motoros - de szívesen megkóstoltam volna a szuper tortád :D

Nudleee írta...

Köszi Tejszínhab! :) Vad esküvő volt, az már tuti, de szuper volt és egyedi! :)

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner