2014. október 31., péntek

Új cukorvirágkészítő kurzus országszerte - részletek

AZ AKTUÁLIS 2016-OS TANFOLYAMOKRÓL ITT, IDE KATTINTVA TÁJÉKOZÓDHATSZ:


Kedves mindenki! Örömmel jelentem be, hogy hosszas tervezési és szervezési folyamatok után végre alkalmam van meghirdetni az új cukorvirág készítő kurzusaimat! Azért várattalak benneteket ilyen sokáig, mert szerettem volna minden apró részletet nagy gonddal megtervezni, hogy a legjobbat nyújthassam nektek!

Az új programban a hibiszkusz, a gyöngyvirág és a papagáj tulipán elkészítését sajátíthatjátok el. Tehát a képen látható cukorvirágokat készítjük el.

Amint tudjátok, idén nyáron ismét Alan Dunn, (Facebook oldala ITT) az egyik leghíresebb cukorvirág készítő művész 5 napos mesterkurzusán vettem részt Angliában, ahol sok új technikát tanultam meg, amely részben alapjául szolgál a mostani kurzusomnak.

 Alan Dunn és én a mesterkurzus után


Az egy napos cukorvirág készítő tanfolyamot kezdők és haladók részére egyaránt ajánlom. Az oktatás maximum 8 fős csapatokban történik és bruttó 20.000 Ft-ba kerül. Semmilyen előképzettség, vagy tapasztalat nem szükséges a kurzushoz, hiszen ahogyan eddig is megszokhattátok, mindent alaposan el fogok magyarázni. Természetesen ahogy az eddigiekben is, az összes szükséges alapanyagot és eszközt én biztosítom a tanfolyam során, tehát nektek semmit nem szükséges hoznotok! A tanfolyam végén az elkészült műveket mindenki hazaviheti egy oklevél kíséretében!
A tanfolyamok kezdési időpontja 08:30. Várható befejezés kb. 17:00.

Lehetőségetek van ajándékutalvány vásárlására is, amennyiben szülinapra, névnapra, karácsonyra illetve egyéb ünnepre cukorvirág kurzussal szeretnétek meglepni családtagotokat, ismerősötöket. További infó e-mailben!

Amit megtanulhatsz:

- virágmassza elkészítésével, színezésével, tárolásával kapcsolatos tudnivalók
- hogyan tárold az elkészült virágokat, hogyan helyezd tortára
- virágdrótokkal kapcsolatos információk
- cukorvirág készítéshez szükséges eszközök, alapanyagok használata
- szirmok, levelek kialakítása, szárítása
- színezés speciális sziromfestékekkel
- virágbibék kialakítása
- hogyan készíthetsz otthon virágport a cukorvirágaid bibéihez
- virágkötöző szalag használata
- az egyes elemek összeállítása kész virággá

Igyekszem majd az ország minden olyan részébe eljutni, ahol igény lesz rá! Sopron, Győr, Debrecen, Miskolc, Szeged, Nyíregyháza, Budapest, Győr, Sopron, Bonyhád, Pécs biztosan szerepelni fog az állomások között! Az időpontokról és helyszínekről mindig találtok majd információt a blogom facebook oldalán (a facebook oldal ITT).

HELYSZÍNEK ÉS IDŐPONTOK A KÖZELJÖVŐBEN:

A helyszínekre, amelyre már beteltek a helyek, csak akkor tudok új jelentkezőt fogadni, ha valaki visszalép! Az alábbi meghirdetett kurzusokon kívül lesz új szegedi, győri, soproni kurzus majd meghirdetve!Jelentkezni most is tudtok és értesítelek majd a dátumról benneteket!

BUDAPEST: JÚLIUS 22, SZERDA (2 hely)

Írjátok meg kérlek, hogy mely városokban lenne igény a tanfolyamra!

Ősszel irány Bonyhád, Székesfehérvár, Szeged! :)

BUDAPESTI KURZUSOK FOLYAMATOSAN, ÉRDEKLŐDJETEK!

További részletek e-mailben! Jelentkezni névvel és telefonszámmal itt tudtok:Néhány munka a korábbi tanulómtól ITT.  


Tanulj okleveles cukorvirág készítőtől! :)


 Sok szeretettel várok minden érdeklődőt! :)

 Bartus Dóri
NudleeeNincsenek megjegyzések:

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner