Ugyan egy ideig nem voltunk jó barátságban a tojásfehérjés dolgokkal, mint a habcsók, írókamáz, vagy akár a hab a máglyarakás tetején... :) Mindig elfolyt, összeesett, stb... De mostanra sikerült elég jó barátságot kötnünk! A habzsákos technika mindig is a szívem csücske volt! Nagyon szeretek tejszínhabbal - és most már glazúrral is díszíteni! Csupán egy jó recept és a helyes technika a kulcsa az egésznek! Erről bővebben a Tortadíszítés Magazin júniusi különszámában olvashattok, amely már csak pár napig kapható az újságárusoknál!
Jó olvasgatást és jó tortászkodást! :)
Nudleee
Nudleee
3 megjegyzés:
Igazán szépséges lett! :)
Ez igen! Nekem már tuti egy nagy paca lenne belőle, mire fotózásra kerül a sor :D
Köszi! :) Tessék próbálkozni a glazúrral tejszínhab! :) Menni fog az!
Megjegyzés küldése