2014. július 7., hétfő

Glazúros virágkosár torta

Ugyan egy ideig nem voltunk jó barátságban a tojásfehérjés dolgokkal, mint a habcsók, írókamáz, vagy akár a hab a máglyarakás tetején... :) Mindig elfolyt, összeesett, stb... De mostanra sikerült elég jó barátságot kötnünk! A habzsákos technika mindig is a szívem csücske volt! Nagyon szeretek tejszínhabbal - és most már glazúrral is díszíteni! Csupán egy jó recept és a helyes technika a kulcsa az egésznek! Erről bővebben a Tortadíszítés Magazin júniusi különszámában olvashattok, amely már csak pár napig kapható az újságárusoknál!







Jó olvasgatást és jó tortászkodást! :)

Nudleee

3 megjegyzés:

Millye írta...

Igazán szépséges lett! :)

tejszínhab írta...

Ez igen! Nekem már tuti egy nagy paca lenne belőle, mire fotózásra kerül a sor :D

Nudleee írta...

Köszi! :) Tessék próbálkozni a glazúrral tejszínhab! :) Menni fog az!

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner