2013. december 12., csütörtök

Szülinapi rózsás torta

 Nagyon sok hozzáfűznivalóm nincs ehhez a tortához... :) Egy 22 éves leányzónak készítettem! Igyekeztem nagyon kis üde fiatalosra csinálni. Szerintem sikerült. :) Szerettem volna, hogy a torta és a díszítés harmonizáljon ezért pink-zöld díszítést kapott minden. A torta oldala nem igazán látható a képen, de az alját airbrush-al megfújtam zöld-pink színátmenetesre. A fénykép sajnos nem az igazi, mert éjjel 10 után lettem készen vele, így már nem volt fény fotózni. Reggel 6-kor pedig már el is vitte apukám, szóval esély nem volt rá, hogy normális képet készítsek. Tudom nem nagyon látható, de a tetejére szilikon nyomdával egy kis barokkos inda mintát nyomtattam rá. A rózsák pedig ugyebár cukormasszából vannak. Szerintem összességében nagyon kis mutatós és csajszis lett! :)

Nem voltak ám ennyire neonzöldek a levelek... Csak muszáj volt világosítanom a képen, mert szörnyen sötét volt... :)Itt talán jobban érzékelhetőek a színek. :)
Nudleee

4 megjegyzés:

tejszínhab írta...

Nagyon szépséges! Meresztettem a szemem, hogy a mintát is lássam a tetején ;) Na de nyilván minden 2. torta este 10-kor készül el, esély sincs a normális fényben való fotózásra :)

Nudleee írta...

Köszi tejszínhab! :) Hát igen... Az esti fotózásnak ez az átka... A 2. képen talán kicsit látszik a minta.

Millye írta...

Ahogy már tőled megszoktam: nagyon elegáns és csodaszép :)

Nudleee írta...

Nagyon kedves vagy! :) Köszönöm!

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner