2013. november 12., kedd

Elegáns bazsarózsás torta

Húú, milyen rég hoztam már tortás bejegyzést... Nézzétek el nekem. Időm semmi. Torták csak nagy ritkán készülnek és mostanában annyi dolgot csinálok egyszerre, hogy még magamon is meglepődök, hogy nyomon tudom követni az eseményeket. :) Időközben angol tanárnéni lettem, szóval ez is egy plusz feladat, és még sorolhatnám a többi teendőt... De azért ha készül valamikor érdekesebb torta, akkor azt megmutatom majd!

Most azt a tortát hoztam el nektek, ami a Tortadíszítés Magazin aktuális, karácsonyi számában található. Egy nagyon egyszerű letisztult emeletes, steppelt mintájú tortával készültem az újságnak és egy cukorból készült bazsarózsával. A részletes elkészítési útmutatót megtaláljátok a lapban!




Az újság lelőhelyeivel és az előfizetéssel kapcsolatban itt találtok információt:
EZEN A LINKEN!

Előfizetni a postákon lehet, és bármilyen kérdésetek van ezzel kapcsolatban, bátran keressétek meg őket!

Nudleee

3 megjegyzés:

Millye írta...

Egyszerűen csodálatos! :)

Betka írta...

Egyszerű és tökéletes :o) Nálam nagyon bejön ez a visszafogott elegancia.

Nudleee írta...

Köszönöm szépen lányok! :)

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner