2013. szeptember 28., szombat

Tejszínrózsás torta

Ma készült ez a kis színes vidám csajos tortácska. Túl sokat nem tudok elmondani róla. :) Viszont nagyon jó volt, hogy végre készíthettem egy habos tortát és használhattam a kinyomócsöveimet! :) Már nagyon hiányzott ez a fajta díszítésmód. Szeretek a tejszínnel trükközni. Bár hozzáteszem, hogy a glazúrral sokkal könnyebb bánni. Lehet, hogy ki fogok próbálni majd egy kombinált díszítést valamikor! Egyébként alig bírtam leállni a tejszín rózsa gyártással. :) Legszívesebben az egész tortát telepakoltam volna habrózsákkal... Kicsit a színekkel is játszogattam. Nem akartam nagyon színesre, inkább a rózsaszínes-lilás árnyalatokkal díszítgettem és feldobtam néhány halványzöld levélkével és indával. A tetejét pedig megszórtam zöld és pink díszítőcukrokkal.
 
 
 


A fotó az pocsék lett. :D Mobilos kép. De most siettem és csak ennyire futotta. :)

Egyébként nagyban készülök valamire... Hamarosan megosztom veletek is! Ha minden jól megy, akkor jövő hét elején lesz a "nagy bejelentés". :)

Szép napsütéses hétvégét mindenkinek! :)

Nudleee

6 megjegyzés:

tejszínhab írta...

Milyen ügyes vagy! Én örülök, ha a tejszín normálisan fel tudom verni (persze nyilván magyar minőség...), nemhogy rózsákat gyártani! Kíváncsian várom a bejelentést ;) (nekem is vam -holnap költözünk!!! :)

Nudleee írta...

Köszike! :) Pedig neked baromira kellene tudni bánni a tejszínhabbal, már csak a nevedből adódóan is! :P A költözésnek nagyon örülök, sok boldogságot nektek az új házikóban! :)

Mimi írta...

Kíváncsian várom a nagy bejelentést :) Azt meg kifejezetten irigylem ahogy a tejszínnel tudsz bánni :) nekem egyszerűen nem megy...

Millye írta...

Csodacsinikeeee :) tetszik :)

Nudleee írta...

Nem olyan nagy az a bejelentés! :) Azért írtam zárójelben. ;) A tejszínnel nem olyan nehéz bánni, csak gyakorolni kell!

Nudleee írta...

Köszönöm szépen, örülök neki, hogy tetszik! ;)

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner