2012. november 18., vasárnap

Cukrászda - Oxford

 
Már említettem nektek többször is ezt a tortás boltot! Akár hányszor járok Oxfordban, mindig az első utam ide visz. Imádom nézegetni a kiállított tortákat és díszeket! Egyébként lehet tortadekorációs eszközöket is vásárolni az üzletben. Sőt, a kirakatból lehet nézni, ahogy a cukrászok dolgoznak! Nagyon érdekes! Igazából én a helyükben kicsit furán érezném magam, mert olyan kicsit, mintha cirkuszi mutatványosként lennének mutogatva! :) De azért jópofa és biztosan megszokták már.

Egyébként túl sokat nem fogok írni a képekhez, úgyis látjátok mit ábrázolnak. :) A képekre kattintva megnézhetitek őket nagyobb méretben is.
Tegnap is jártam az üzletben egyébként és fényképeztem pár karácsonyi témájú tortát. Ezek a bejegyzés végén lesznek.

Jó nézelődést! :) Kinek melyik a kedvence? :) Van egy nagyon érdekes torta... Egyedül ahhoz írtam kommentet. Keressétek meg! :) 
 


 Két vőlegény, avagy torta meleg esküvőre! :)
Nudleee


5 megjegyzés:

tejszínhab írta...

Fel se tűnt a két vőlegény! :D Nekem a székesegyház (ugye azt akarja ábrázolni?:)a kedvencem olyan aprólékos :))

Nudleee írta...

Nekem is az a nagy kedvencem! :) Amúgy az oxfordi könyvtár épülete amiről beszélünk! De simán elmenne székesegyháznak is! :)
Olvastam az előző kommentedet, ha kigondoltad, h kell-e virág erező, majd szólj! :) Pussz!

Kricky írta...

Nekem nagyon tetszik, hogy lehet látni, hogyan dolgoznak a cukrászdában! én is mindig így képzeltem el, hogy készítek egy látvány cukrászdát!
Nekem ez nagyon bejön!

A torták szépek! viszont érdekes, hogy milyen vastag a cukormáz egy-egy díszítésen...
De jó, hogy ilyen helyeken járhatsz! :)

tejszínhab írta...

Szia!

Hát, köszönöm, de most úgy néz ki, mégsem kérném (sok kiadásom volt mostanában, és ezt ugye magamnak venném, tehát nem szeretném fokozni :) De aranyos vagy, hogy felajánlottad! ) Pussz

Betka írta...

Nem csodálom, hogy többször visszanézel ide, a helyedben én is ezt tenném! :) Nekem is tetszik, hogy látható a bent folyó munka és szerintem a profiknak már nem okoz problémát, ha szem előtt dolgoznak. A torták pedig egytől egyig szemet gyönyörködtetőek. (Az emeletesek és a krokodilos a kedvenceim.)

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner