2012. május 7., hétfő

Tejszín rózsás torta

Végreeee! :) Ballagási tortát csináltam, úgyhogy újból elővehettem a tortás mütyürjeimet és alkothattam! :) Nagyon élveztem, hogy újra lehetőségem nyílt "tortászkodni". :) Nagy izgalommal szedtem elő a kinyomócsöves kincsesládikámat és a benne rejlő készletecskét (ami ezen a héten 2 új taggal bővült) és élvezettel nyomkodtam ki a habrózsákat és a szegélydíszt. Örömmel nyugtáztam, hogy nem estem ki a gyakorlatból és simán ment minden! :) Igaz a ballagás reggelén fogtam neki a díszítésnek és kissé elpepecseltem vele, mert majdnemhogy nem lettem kész időre... :) 10 percet csúsztam az eredeti időtervhez képest, de egyáltalán nem volt baj belőle. A tejszínes díszítés szerintem akkor a legszebb, ha frissen készül. Vagy ez lehet, hogy csak nálam becsípődés. :)

 Ezt a tortát egy leányzónak készítettem egyébként.
Bár gondolom ez a színekből látva egyértelmű... :)



Csak megsúgom, hogy végre az airbrush szettecskémet is elővehettem és fújkálhattam vele! :) Majd ennek is mutatom az eredményét! Sőt még virágokat is csináltam! :) Hjaaajjjj! Annyira jó volt! :))))

Nudleee

7 megjegyzés:

Erzsébet " Lizi írta...

Szépségesek a tejszín rózsák.Első ránézésre vajkrém rózsáknak néztem őket.Hogy a csudába nem folyik szét.Nekem még nem sikerült,még a vajkrém rózsákkal is hadilábon állok,igazán még a habzsákkal sem barátkoztam meg,pedig lehet szép tortákat készíteni ezzel a technikával is ,de nekem valahogy nem jön össze.

Nudleee írta...

Köszönöm Erzsébet " Lizi! :) Való igaz, hogy nem egyszerű elsajátítani ezt a technikát. Nekem is sokat kellett gyakorolni, de mostanra már nagyon egyszerűen és könnyen megy! :) Sima OKÉ növényi habtejszínt használtam, és porcukit tettem bele, szóval semmi extrára nem kell gondolni! :) A lényeg, hogy el kell találni a megfelelő állagot. Gyakorolgass! :)

marisz57 írta...

Nagyon bájos, tényleg lányhoz illő ez a torta!

Nudleee írta...

Köszönöm marisz! :)

Betka írta...

Csudaszépek a rózsáid Dóri! Látszik, hogy nem kezdő vagy ;O)

tejszínhab írta...

Nagyon szépek a rózsáid, irigyellek is értük :))

Nudleee írta...

Betka, Tejszínhab! Köszi nektek! :) Gyakorlás kérdése... Mindig ezt mondom és így is van! :) Az kezdetekkor rettentő csúnya rózsákat csináltam, higyjétek el! :)

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner