Végreeee! :) Ballagási tortát csináltam, úgyhogy újból elővehettem a tortás mütyürjeimet és alkothattam! :) Nagyon élveztem, hogy újra lehetőségem nyílt "tortászkodni". :) Nagy izgalommal szedtem elő a kinyomócsöves kincsesládikámat és a benne rejlő készletecskét (ami ezen a héten 2 új taggal bővült) és élvezettel nyomkodtam ki a habrózsákat és a szegélydíszt. Örömmel nyugtáztam, hogy nem estem ki a gyakorlatból és simán ment minden! :) Igaz a ballagás reggelén fogtam neki a díszítésnek és kissé elpepecseltem vele, mert majdnemhogy nem lettem kész időre... :) 10 percet csúsztam az eredeti időtervhez képest, de egyáltalán nem volt baj belőle. A tejszínes díszítés szerintem akkor a legszebb, ha frissen készül. Vagy ez lehet, hogy csak nálam becsípődés. :)
Ezt a tortát egy leányzónak készítettem egyébként.
Bár gondolom ez a színekből látva egyértelmű... :)
7 megjegyzés:
Szépségesek a tejszín rózsák.Első ránézésre vajkrém rózsáknak néztem őket.Hogy a csudába nem folyik szét.Nekem még nem sikerült,még a vajkrém rózsákkal is hadilábon állok,igazán még a habzsákkal sem barátkoztam meg,pedig lehet szép tortákat készíteni ezzel a technikával is ,de nekem valahogy nem jön össze.
Köszönöm Erzsébet " Lizi! :) Való igaz, hogy nem egyszerű elsajátítani ezt a technikát. Nekem is sokat kellett gyakorolni, de mostanra már nagyon egyszerűen és könnyen megy! :) Sima OKÉ növényi habtejszínt használtam, és porcukit tettem bele, szóval semmi extrára nem kell gondolni! :) A lényeg, hogy el kell találni a megfelelő állagot. Gyakorolgass! :)
Nagyon bájos, tényleg lányhoz illő ez a torta!
Köszönöm marisz! :)
Csudaszépek a rózsáid Dóri! Látszik, hogy nem kezdő vagy ;O)
Nagyon szépek a rózsáid, irigyellek is értük :))
Betka, Tejszínhab! Köszi nektek! :) Gyakorlás kérdése... Mindig ezt mondom és így is van! :) Az kezdetekkor rettentő csúnya rózsákat csináltam, higyjétek el! :)
Megjegyzés küldése