2012. május 16., szerda

Kalózos Torta :)

Végre már ezt is megmutathatom! :) Na most ez egy olyan torta, amire büszke vagyok... Persze az apróbb hibáktól eltekintve... :)

A fodrászom kisfiának készítettem, aki 4 éves lett! Az anyukája kérésére kalózos torta készült. A kis srác a negatív karaktereket szereti minden mesében! :) Koponyát, szörnyeket, boszikat, stb. :)
Nagyon bírtam a csajszi hozzáállását, mert rámbízta, annyi volt a kérés, hogy koponya legyen rajta. De végülis szabad kezet kaptam, hurráááá! :) Ezt szeretem a legjobban, amikor nincs konkrét elképzelés, vagy kép, vagy bármi, hanem én szépen magamnak kiagyalhatom mit tudok kihozni egy tortából a legjobb tudásom szerint!

Szóval elkezdtem szokás szerint kutakodni a neten torta ötlet után nézelődve. Találtam is rengeteget!!! Hú némelyiktől dobtam egy hátast! De volt egy, ami igazán megfogott és nagyjából ezt próbáltam megcsinálni.

Az alsó szintet térkép szerűre csináltam meg. Sok apró kalózos jellemvonást csináltam rá. Az alap volt természetesen a föld és a víz. Aztán még iránytűt, hajót, kincskereső útvonalat, vízből kiugró delfint, viziszörnyet, horgonyt, koponyát, stb festettem rá. A felette lévő szint sima hófehér, piros sávokkal. Na és a tetetjén vannak az igazán tuti dolgok! :) Készítettem napokkal korábban egy kalóz tőrt. Valamint aznap egy kalózkoponyát piros kendővel, kalózos szemfedővel. A tetején a koponya mellé beszúrtam a tőrt. :) Körben pedig megszórtam ezüst és arany díszítőcukrokkal, csináltam pár arany tallért és egy gyöngysort. Fúú, nagyon tetszett a végeredmény! :)

Kalózos torta



Felülnézet


Sajnos homályos lett a kép, mert utolsó pillanatban fotóztam, amikor már vitték el és kapkodtam... :( De azért a lényeg látszik...

A tőrről is készült egy kép, még mielőtt beledöftem a tortába! :)


Remélem nem csak nekem tetszik ez a torta! :)

Nudleee

10 megjegyzés:

Pixie Pie írta...

Nagyon klassz lett! Szuperjó! :)

Erzsébet " Lizi írta...

Ezt nevezem, igazán aprólékos munka csúcsszuper torta lett!!!!!!!!

Betka írta...

Szintén kalóz?! :))
Felénk is ez a trend (de ezt láttad is).
A torta szuper lett, a koponya hátborzongatóan jó. Nekem az alsó, térképes szint a kedvencem, közel áll a lelkemhez.

tejszínhab írta...

Fú, hát ez baromi jó lett! Biztos, hogy az ünnepeltnek is tetszett, én is örülnék egy ilyennek! Vagány :)

marisz57 írta...

Remek lett a torta kinézetre, biztos finom is volt!

Audrey írta...

Szuper lett! Az egész fantasztikusan néz ki, de a koponya, az alsó rész, és a beledöfött tőr...tökéletes, úgy ahogy van.

zooj írta...

ÁÁÁÁÁ Dóri! Ez csúcs szuper lett!!!! ♥ :-)

marisz57 írta...

Nagyon szuper!

Katucikonyha, írta...

Hűűű, ez állati jó lett, dobtam egy hátast! Különösen tetszik az alsó szint, no meg a koponya!

Nudleee írta...

Jajj annyira aranyosak vagytok! :-) Nagyon hálás vagyok a kedves szavaitokèrt!

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner