2012. május 12., szombat

Dínó torta

Most végre van időm egy szösszenetnyi bejegyzésre. Eléggé elfoglalt voltam (vagyok) ebben a pár napban. Nagyon sokat dolgoztam a tortácskákkal... De legalább van mit mutatnom! :)

Múlt héten ígértem egy virágos, airbrush-os tortát, de marad a kövtkező bejegyzésre, mert előbb a dinoszaurusz torát akarom megmutatni. :)

Az egyik volt osztálytársam egy éves kisfiának készült. Meg kell mondjam, Reni (az anyuka) nagyon izgult... Hát még én... Sikerült igazán túlstresszelni ezt a tortát... Annyit agyaltam rajta, hogy már borzalom! :) Kaptam egy képet, hogy milyen legyen. Persze más lett azért, mert belevittem a saját stílusomat egy kicsit. Meg nekem túl fakó volt az eredeti, ezért élénkebb színűre csináltam. Reni nagyon félt, hogy nehogy félelmetes legyen... :) Viszont amikor pakoltam össze, annyira csináltam volna belőle egy félelmetes őshüllőt, vagy valami jóféle gyíkot! :) De maradt a mesebeli kedves arcú dínócska. Szegény 1 éves fiúcska jól megijedt volna, ha valami nagy fogas, vérmes dínót küldök neki! :)

Meg hát mégiscsak egy kisember legelső szülinapjáról van szó, és mindketten szerettük volna emlékezetessé tenni. Nekem is nagyon megtisztelő, hogy én csinálhattam a picurka első szülinapi tortáját. Amikor majd nagyfiú lesz, remélem vidáman fogja nézegetni a képeket, hogy milyen dínós tortája volt! :) Szóval izgultunk, de mondtam Reninek, hogy bízzon bennem.

A faragás miatt voltam leginkább kiakadva... Fogalmam sem volt, hogy egy téglalap alakú piskótából hogyan kaszaboljak ki egy dínót, de szokás szerint alaptalan volt a félelmem, mert simán összeraktam, nem volt gond. (Na jó, igazából több óra volt... Nehogy azt gondoljátok, hogy pikk-pakk összeraktam... ) Hófehérre leburkoltam és megfújtam airbrush-al, nagyon élveztem.
Szóval baromi sok időt szöttyögtem vele. De megérte. :)

Dínós torta




Kis bájos lett szerintem! :) Kíváncsi vagyok mi lesz a visszajelzés! Remélem a kis ünnepeltnek fog tetszeni!


Hátulnézet



Ezt a képet kaptam. Ez alapján készült a torta.
Hát az enyém sok helyen másmilyen. De azért remélem az is tetszetős! :)


Ha lesz időm, megmutatom a virágosat is és még sok mást! :)

Nudleee

10 megjegyzés:

marisz57 írta...

Szerintem is bájos lett!Olyan kis barátságos, biztosan nagyon fog örülni neki, aki kapja!

Nudleee írta...

Köszönöm Marisz! :) Nagyon bízom benne, hogy örülni fog a gyerkőc. :)

lenjoz írta...

Nagyon kedves kis figura lett Dóri !
Gratulálok hozzá...még nagyon sok hasonló tortát kívánok neked !!!

Audrey írta...

Nagyon édes lett! :) Nekem jobban tetszik, mint az eredeti, sokkal kedvesebb, és nagyon szépen lefújtad.

Nudleee írta...

Köszönöm szépen Józsi! :) Nagyon kedves vagy!

Audrey! Köszönöm! Igyekeztem bájosra csinálni, ezek szerint sikerült is! :)

M@rti írta...

Helyeske lett nagyon!!! :-)

Nudleee írta...

Köszönöm szépen M@rti! :)

Nudleee írta...

Jajj! :) Majd elfelejtettem! :) Közben megkaptam a visszajelzést a tortával kapcsolatban! Nagy sikere volt, képeket is láttam a buliról, úgyhogy boldog vagyok 100%-osan! :)

Betka írta...

Cuki lett! ;)

Nudleee írta...

Köszi Betka! :)

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner