2011. augusztus 20., szombat

Hófehérke :)

Na jó... Most biztos beugrattalak benneteket. :) Nem a mesefigurától van szó. Elkészítettem a első hófehér alapon hófehér díszítésű tortámat! Nászajándékba készült!

Közben meg is kaptam a nyeremény csomagomat Gabitól! :) Nem bírtam ki, hogy ne készítsek vele valamit. :) Szóval kipróbáltam a virág erezőt. Az orchidea már azzal készült! :) Még gyakorolni kell a használatát, de nagyon szupi lesz!!! :) Szerintem ti is látjátok a különbséget! Na meg aztán a lüszter festék... Hát annak aztán igazán bámulatos színe van. Nyilván nekiugrottam és a virágokat szépen bepamacsoltam vele! :) Na meg az alsó gyöngysor mintázatot és a tetején lévő bogyókákat is! Amúgy legszívesebben a szememre is rákenném, annyira jó színe van. :) Na jó tudom, lökött vagyok, meg nem is tennék ilyet, de akkor is nagyon szépen csillog... :o)

Ugye mondtam én, hogy bejött nekem ez az új stílus... Tudtam én, hogy nem sokáig bírom ki bogyózgatás nélkül... :)Hófehér torta
Muszáj voltam kivinni a kicsikét a napfényre is és ott is lefotóztam... Napfénynél olyan volt, mintha életre kelt volna az egész. Szinte vibrált. Kár hogy a fotók nem adják vissza hogyan is láttam én valójában.


Napfényben fotózva
Érdemes kinagyítani a képeket, mert úgy sokkal jobban látszik! :) Ez a fotózás még mindig nem nagyon megy nekem... De rajta vagyok az ügyön, gyakorlok. Sőt már egy könyvet is bújok róla. Remélem egyszer végre megtanulom... :)

Nudleee

19 megjegyzés:

Kiskukta írta...

Ez nagyon szép lett!

Nudleee írta...

Köszönöm szépen Noémi! :) Örülök, hogy tetszik! :)

Katucikonyha, írta...

Nagyon elegáns lett, tisztára mint a lila, na most melyiket szeressem jobban? :-)

Nudleee írta...

Köszi Katuci! :) Hááát nem is tudom... Nekem talán ez a fehér változat egy kicsivel jobban tetszik. :)

tejszínhab írta...

Csodás :)

Nudleee írta...

Kösziiii! :)

tortabirodalom írta...

Gyönyörű!

Nudleee írta...

Köszi! :)

Audrey írta...

Gyönyörű! Nagyon szépek a virágaid is! Már én is nagyon várom, hogy elkezdhessem a virágozást, az ilyen tortáktól ihletet kapok! :)

Nudleee írta...

Köszönöm Audrey! :) Csak elkezdeni nehéz a virágozást... Rá kell érezni, aztán menni fog! Várom a virágaidat! :)

Biró Anikó írta...

Gyönyörű...:)

Rozsika írta...

Nagyon tetszik elegáns.

Eszter írta...

Ez valami meseszéééép! Gratulálok a nyereményeidhez is! Ez a gyöngysor készítő... már régóta szemezek vele én is.

Desszertke írta...

Szerintem gyönyörű lett,és a napfényben készült kép kimondottan szép!
Lehet ebben valami,mármint hogy csak elkezdeni nehéz a virágozást-
Én úgy szeretem más virágait megcsodálni,de én még nem vagyok rágyógyulva.Remélem nemsokára nekem is kell majd virágos tortát készítenem,és nem úszom meg :)

Marika írta...

Meseszép! Elfogadnám! Azok a virágok!.... és persze a gyöngyök is! :) A napfényben készült fotón kinagyítva , szinte megszólal! Nagyon ügyes vagy! Én csak ámulok és bámulok, hogy ti, tortások miket tudtok, én nem vagyok képes a gyerekeknek összehozni egy szép szülinapi tortát sem! :(
Na de, nem adom föl, addig nézegetem a tieiteket, amíg megtanulom! :))

Nudleee írta...

Köszönöm szépen mindenkinek! :)

Eszter! Köszönöm a gratulációt! :)A gyöngysor mintázót meg ajánlom, hogy szerezd be minnél előbb! :) Nagyon tuti! Vedd a legnagyobb méretet! :)

Desszertke! Köszönöm neked is! :)A virágozást tényleg még nekem is sokat kell gyakorolnom... De nem annyira nehéz, mint amilyennek tűnik. Tényleg csak gyakorlás kérdése! :) Hajrá! :)

Marika! :) Köszönöm! Valóban sokkal szebb a torta napfényben fotózva. Csak ott meg az árnyékok zavarnak... :) Ha kell segítség torta dekorálás ügyben, írjál bátran és megpróbálok segíteni! :)

Cecilia írta...

Ez meseszép! A lüszter valóban feldobja, kár, hogy a fotó sosem adja vissza azt amit a valóságban látsz.
Ha megkérlek elárulod, hogy mit ír a lüszteren amit ennél a tortánál használtál? Úgy értem, hogy milyen színű.

Nudleee írta...

Köszönöm szépen Cecília! :) Közben megkaptam a visszajelzést is, hogy megállapították, hogy szebb volt, mint az esküvői torta! :) És mondták, hogy finom is volt, úgyhogy boldog vagyok! :)

A lüszter neve: Silver Sparkle.

Cecilia írta...

Nudlee, köszi szépen és örülök, hogy tetszett a torta, no de ezen nem is volt mi ne tetszedjen, mert mesés volt!

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner