2011. május 9., hétfő

Táska és cipellő

Hát igen... Mindig kitalálnak nekem valami újat... Valami olyat, amit még soha nem csináltam. Ezúttal táska torta és mellé egy tűsarkú volt a kérés... :)

A lányok akik kérték, szabad kezet adtak nekem, úgyhogy a fantáziámra lett bízva a dolog. Na és itt jött a csavar a dologba... A tortát Budapestre szállították lánybúcsúba. :) Szóval a kicsikéknek több mint 100 kilométert kellett kibírni a buszon, mire célba értek... Én pedig törhettem a fejem, hogy mégis hogy csináljam meg, hogy állítva legyen a táska, de úgy, hogy ne dőljön fel... Végülis megoldottam mindent sikeresen! :)

Először nyilván a cipellőt csináltam meg. Mivel annak száradni kellett pár napot, hogy legyen tartása. Ahoz képest, hogy még előtte nem próbálkoztam ilyesmivel, elég jól sikerült szerintem.

A táska... Hát... Az keményebb dió volt. :) Több napon át törtem a buksimat, hogy mit csináljak vele, hogy fel ne dőljön. Aztán kitaláltam, hogy az aljánál keksz masszával adok neki támasztékot mindkét oldalról. Végülis túlélte az utazást! :) Megsúgták, hogy egy nagy dobozba rakták a tortát és a cipőt, és két helyet elfoglaltak vele a buszon! :) Szóval volt egy kis duruzsolás és felháborodás az utasok között... :o) 

Muszáj idéznem a csajszit, aki utaztatta a tortát! :) Igazán mókás dolgokat írt! :)

"Sajnálom szegényt, hogy gyönyörű életpályája ilyen rövidke lesz, és holnap már a boldog sütitatyók örök vadászmezején fog a többi sütitatyóval kergetőzni... Bár ez nem is hangzik olyan rosszul! :D Igyekszünk szenvedéseinek néhány jólirányzott kés és villamozdulattal septiben véget vetni!!!"

"Akkora fogadtatása volt a tortának, hogy még a menyasszonyról sem készült szerintem egyszerre ennyi kép, csak úgy villogott a vaku mindenoldalról, villogtak a szemek, annyira csodájára járt mindenki!!!
Természetesen nagy dilemmát okozott, hogy bele kellene vágni annak érdekében, hogy fogyasszunk belőle, de sikerült rábeszélni kedves aránkat, hogy megérdemli, hogy belülről is megszemléljük :)
És hát a várakozásainknak megfelelően isteni finom lett!!! Köszönjük nagyon nagyon, remélem nem csuklottál túlságosan az este folyamán, mert imákba foglaltuk nevedet telimajszolós szájjal! :$ :D"

Igazi Móka Miki ez a leányzó! :) Azért nagyon jó volt ám olvasni amit írt! Mindig ösztönzően hatnak rám az ilyen kedves szavak! :)

 
Jaaa... :) Hát el ne felejtsem a lényeget! :) A kép a tortáról... Kicsit szafari jellegű lett a színvilága és a díszítése. Itt-ott még nem tökéletes a kivitelezés, de majd a legközelebbi szebben sikerül, hiszen már fogom tudni mit hogyan csináljak! :)

Táska torta és cukor cipellő



Nudleee

12 megjegyzés:

Pixie Pie írta...

Nagyon klafa lett! :) A fogantyúját keményre szárítottad vagy hogy?

Cecilia írta...

Huhh, ez nagyon jó lett!

Névtelen írta...

Ez a táska élőben is tetszene:)

Nudleee írta...

Köszi Pixie! :) Igen, szárítottam több, mint 2 napot. De szegény feladta, mire a bulira került sor... A buszozás és a meleg nem tett jót neki. Szóval lekonyult. :) De úgy is nagyon mókásan nézett ki és nem rontotta az összképet! :)

Cecilia és "Névtelen"! Köszönöm! :)

Gesztenye receptjei írta...

Ezt a táskát és cipőt még igaziban is elfogadnám, nemhogy tortában.
Nagyon klassz!!!!!!!!!!

Nudleee írta...

Köszönöm Gesztenye! :) Nagyon aranyos vagy! :)

Mimi írta...

Tényleg szupi lett, a cipellő és a táska is! Nem vagyok egy szafari rajongó, de a mintázata nagyon tetszik :) Ügyi vagy!

Dia és a konyha írta...

Nagyon jó lett! Szupi kis torta, na meg a cipő is! :)

Nudleee írta...

Mimi, Dia! :) Köszönöm!

Angi Angéla írta...

Nagyon szép lett a torta, a cipő meg szuper! Ügyes vagy!

Nudleee írta...

Köszi Angi! :)

Nudleee írta...

Köszönöm Angi! :) Kedves tőled! :)

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner