2011. május 28., szombat

Csajos-pónis torta

Ez a három emeletes torta egy 5 éves kislánynak készült, aki imádja a csillogást, a rózsaszínt és a pónikat. :)

Szerintem elég jól sikerült, nagyjából meg vagyok elégedve vele (kivételesen). :)

Nem szerettem volna túldíszíteni, de azért jó pár díszítőelem rákerült. Mondjuk ezen a nagy tortán nem tűnik soknak. Készítettem 3 rózsát rá, több apró virágot, szivárványt, pónit, pillangókat... A fehér szinteket pink színű dekorkristállyal szórtam meg, hogy csillogó legyen. Az alsó szintet pedig berácsoztam és pink cukorgyöngyökkel tűzdeltem meg.

A fényképezés nem igazán sikerült... Pedig sokféle beállítást használtam a fényképezőgépen, de igazából fogalmam sincs hogy kellett volna fotóznom... Hiába, ehez nem értek sajna...

Többet nem is tudok írni róla. :) Inkább megmutatom.



Nudleee

7 megjegyzés:

feketepillangó írta...

Meg is lehetsz vele elégedve!!!
Gyönyörű lett!!!
Biztos az ünnepelt is el volt kápráztatva!!:)

Cecilia írta...

Nagyon szép torta! Igazi csajos, nagyon cuki a kis póni rajta.

Nudleee írta...

Köszönöm lányok! :) Hát remélem, hogy tetszett a kislánynak! Ha én ilyet kaptam volna, biztos kiugrottam volna a bőrömből! :) Egyszer a nagyikámtól kaptam egy bárány formájú tortát... Még ma is tisztán emlékszem rá! Nagyon örültem neki. Kb én is 5-6 éves lehettem. :)

Mimi írta...

Hűha, hát ez nagyon szép lett, büszke lehetsz rá! A póni, a szivárvány, a pillangók, a viágok, minden olyan jól mutat rajta! Gratulálok :)

Nudleee írta...

Köszi Mimi! :)

Gabi, a tortatanonc írta...

Nagyon szép, nagyon tetszik! Bárcsak mindig ekkora és ilyen csajos tortát lehetne készíteni! Én még most is kiugranék a bőrömből, ha ilyet kapnék - na jó, azért a pónit el lehetne hagyni már! :D

Nudleee írta...

Köszi Gabi! :) Örülök, hogy tetszik! :) Póni helyett őzikét raktam volna a tetejére neked! :) Annak biztos most is örülnél. :)

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner