2014. január 9., csütörtök

Információ a 2014-es cukorvirág tanfolyamokról


2018-as friss infókat olvashattok az alábbiakban.

Kedves mindenki! Igyekszem eljutni mindenhová, ahol lenne igény az általam tartott cukorvirág készítő kurzusra. Rengetegen kerestetek meg abban az ügyben, hogy szívesen eljönnétek a tanfolyamomra, csak a távolság akadályt képez! Ezentúl nem így lesz, hiszen én fogok ellátogatni hozzátok! :) Ám ezt nyilván hosszas szervezés előzi majd meg!



Két különböző tanfolyam közül választhattok. Egy napon 3 virágot készítünk.

(1 db rózsa, 1 db orchidea és 1 db pillangó) 




VAGY

(1 kisebb fej hortenzia, 1 db gardénia,1 db flamingó)




A  tanfolyamokon elsajátíthatod a cukormasszával kapcsolatos tudnivalókat (tárolás, színezés, stb). Információkat kapsz a virágdrótokról, eszközökről, amelyek a cukorvirág készítéshez szükségesek. Tanulhatsz az ecsethasználatról, a sziromfestékekről, a szirmok színezéséről. Megtanulhatod hogyan kell a szirmokat megformázni, szárítani. Majd a virágok összeállítását fogom megmutatni.


A segítségeteket kérem! Felmérném melyik városokban lenne igény arra, hogy tanfolyamot tartsak! Írjátok meg kérlek!


 cukorviragkurzus@gmail.com

Az ország bármely részére szívesen elmegyek és megtanítom a cukorvirágkészítés fortélyait, amelyeket a világhírű Alan Dunn tanfolyamán sajátítottam el Angliában!

Kb. 8 fős csoportokban zajlik az oktatás és fejenként 20.000 Ft a részvételi díj. A nap folyamán minden alapanyagot és eszközt biztosítok, tehát neked nem kell semmit hozni magaddal! Továbbá frissítő, kávé, tea a rendelkezésetekre áll. A nap végén a kész virágokat természetesen mindenki hazaviheti egy oklevél kíséretében!

A tanfolyamok 1 naposak, nem igényelnek előképzettséget, vagy cukrász végzettséget. Ettől függetlenül nyilván cukrászok is bátran jelentkezhetnek. :) A tanfolyam 8:30-tól általában délután 6-ig tart.

A két napos helyszíneken szombati napokon rózsás tanfolyamot tartok, vasárnap flamingósat. Ha valaki egy helyszínen mindkét tanfolyami napon részt vesz, akkor 40.000 Ft helyett 35.000 Ft-os kedvezményes áron csatlakozhat a kurzushoz!


HELYSZÍNEK 2018


SZÉCSÉNY: január 20 és 21
BUDAPEST: január 27 és 28
MISKOLC: február 3 és 4
KAPOSVÁR: február 17 és 18
KECSKEMÉT: március 3 és 4

NÉVRE SZÓLÓ AJÁNDÉKUTALVÁNYOK KAPHATÓK! ÉRDEKLŐDJ ÜZENETBEN!



További részletek e-mailben! Jelentkezni névvel és telefonszámmal itt tudtok:

CUKORVIRAGKURZUS@GMAIL.COM

Szeretettel várlak benneteket! :)


Bartus Dóri

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia. Sopronban pontpsan mikor ès hol lesz a tanfolyam? Vàlaszod előre is köszönöm. Eszter

Nudleee írta...

Szia Eszter! Légyszíves írj rám e-mailben és megbeszéljük! cukorviragkurzus@gmail.com
Köszönöm szépen! :)

T. Fanni írta...

Kedves Dóri!
Érdeklődi szeretnék, hogy Április 9 és 23 közt lesz e valahol valamilyen cukorvirág készítő tanfolyam. Borsod megye és környéke érdekelne, de szerintem még Budapest is belefér?! Egyik ismerősöm haza látogat Dániából és nem talált ebben az időpontban tanfolyamot sehol. Gondoltam megkérdezlek, hátha tudsz segíteni kicsit. Előre is köszönöm a válaszod!
Üdvözlettel:
Fanni

Nudleee írta...

Szia Fanni! Április 19.-én Győrben leszek. De az általad megadott időpontban egyelőre nincs más helyszín meghirdetve. Esetleg egy budapestit lehetne szervezni valamelyik szerdai napra. De írj rám kérlek e-mailben és megbeszéljük! cukorviragkurzus@gmail.com
Köszönöm! :)

Névtelen írta...

Szia Dóri! Nagyon szeretnék eljutni a tanfolyamra, de nekem nagyon sok a 20000.- lenne esetleg részlet fizetésre lehetőség?
Előre is köszönöm válaszod.
Üdvözlettel Zsuzsi

Nudleee írta...

Kedves Zsuzsi! Ha bármilyen kérdésed van, nem értem miért nem e-mailben keresel meg... Szóval légyszi ott írj! cukorviragkurzus@gmail.com Köszönöm!

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner