2014. január 3., péntek

Az első torta 2014-ben

Hát ez eléggé trükkösen alakult... :) Ugyan a fotókon egy nagy 2-es van a tortán, ám valójában egy 1 éves kis manónak készült... :) Sikerült elnéznem valamit ugyanis és amikor jöttek a tortáért, a csajszi csak bámulta... Aztán mondta, hogy hú nagyon szép. Csak az a baj, hogy 1-es kellett volna rá, mert 1 éves a gyerkőc. Azt hittem elsüllyedek hirtelen. :D Nagyon gyorsan visszahoztam a tortát és rádobtam egy 1-est. Szóval gyorsan korrigáltam a hibát, de erről a verzióról már nem készült fénykép. Egyébként imádtam csinálni, nagyon szeretem az ilyen gyerekeknek készült tortákat. Már jó régóta elterveztem fejben, hogy mit hogyan készítsek el rajta. Maya a méhecske került rá több helyen is és ehhez igazítottam az összképet. Mivel fiúcskának csináltam, igyekeztem olyan színeket használni, ami passzol. Szerintem sikerült. ;) Meg vagyok elégedve a végeredménnyel.

A torta alapötletét a Micimackós tortám adta, amelyet nemrégiben készítettem a barátnőm 1 éves kislányának.
ITT megnézhetitek milyen volt.

Azt tudni kell, hogy a kezem úgy néz ki, mint Törpillának, hiszen csupa kék vagyok. Mondjuk ezt már megszoktam, szakmai ártalom, hogy mindig szivárvány színekben pompázik. :) Most rohanok is tovább, mert elő kell készülnöm a holnapi magazinos fotózáshoz! Alig várom, hogy megjelenjen a januári szám, amelyben 2 tortám lesz! Természetesen majd bemutatom őket itt a blogban is!

 


 
További szép napot mindenkinek! :)

Nudleee

6 megjegyzés:

tejszínhab írta...

Hát, elolvadok ezektől a pusziszkodós méhecskéktől! És a bakit is nagyon jól megoldottad! Az újságot meg várom már :)

Nudleee írta...

Muszáj volt megoldani valahogyan. ;) De sikerült, az a lényeg! A méhecskék nekem is nagyon tetszenek, cukik! :) Puszillak!

Millye írta...

Csodaszép mint mindig :) Ügyes vagy, hogy gyorsan tudtad korrigálni a bakit! :)

Nudleee írta...

Köszönöm Millye! :) Igyekeztem szépre csinálni! A baki pedig belefért, örülök, hogy meg tudtam oldani! ;)

Kricky írta...

Hű, eléggé jól reagáltad le a helyzetet! :)

A torta nagyon jó lett, tetszik! És mint írtam, a fotók is nagyon sokat számítanak, neked meg elég jól megy!
Tudod, hiába a szuper torta, ha nincs szépen fotózva!
Nálad ez a kettő párosul, szóval duplán jó!
puszi,
Kricky

Nudleee írta...

Tudom, hogy nagyon fontos a képek minősége is... Ám nem mindig van időm normális körülmények között fotózni... ;) Egyébként köszi a kedves kommentet Kricky! Puszika!

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner