2013. április 23., kedd

Ing torta és egy nagy bejelentés

Sajnos egyre kevesebb időm jut a blogolásra. 3 állásom van jelenleg és egy kicsit nehéz mindent összeegyeztetni. De azért jól bírom és örülök a sok kihívásnak! :) Amikor lesz időm és alkalmam, megígérem, hogy írok bejegyzést!

Egy angol családnak készült ez az ing torta. Konkrét elképzelésük volt arról, hogy mit szeretnének. Még fényképet is kaptam. Így nem sokat kellett gondolkodnom azon, hogy a torta hogyan is nézzen ki. Valójában ing tortát a legegyszerűbb dolog készíteni. 20 perc alatt készen volt a burkolás és a díszítés.  Egy könyv is került a tortára, aminek a címe "The Book Of Mormon". A könyvet nehezebb volt elkészíteni, mint magát az alap tortát megcsinálni! :) Kb 2x annyi időt töltöttem el vele, mint az ing összerakásával. Amint megtudtam, ez  egy musical, amit a South Park (tudjátok, a lökött mese Cartman-el és a társaival) alkotói írtak, ami nagyon híres és népszerű lett. Én még életemben nem hallottam róla... Gondolom sokan mások sem. :) Valószínűleg inkább az angol anyanyelvű területeken ismertebb, mint például Amerikában, vagy itt Angliában.
 
 
 

A felirat arany színű a könyvön, bár ez nem annyira látszódik a képen, mert nem a legjobb a fotó. Éjszaka végeztem a tortával, akkor ugye lehetetlen normális képet készíteni. Így ma reggel fotóztam nagyon gyorsan... Hátterezni sem volt időm. Reggel gyorsan átraktam a fa asztalra, lefotóztam, aztán vitték is.


A nagy bejelentés... Ma megjelent a Tortadíszítés Magazin, amelyről ITT olvashattok. Benne 2 tortámmal és egy cukorvirágommal! :)

 
 
 

A nagyobb újságárusoknál mától már kapható! Az előfizetők is hamarosan kézbe kapják! :) Van akinek már ma vitte a postás! :) Rettentően örülök neki és izgulok! Sokat dolgoztunk vele, szép és igényes magazint hoztunk össze, én úgy gondolom! Ha bármi véleményetek, észrevételetek van a magazinnal kapcsolatban, akkor várom a visszajelzéseteket! :)

Aki elő szeretne fizetni a magazinra, bármelyik postán megteheti!

Előzetesként mutatok néhány képet nektek! :)

 
 

 
 
Remélem elnyeri majd a tetszéseteket! :) Várom a visszajelzést tőletek! :)
 
Szép napot mindenkinek!

Nudleee

12 megjegyzés:

Betka írta...

Fantasztikus látvány :) Mintha valaki utazáshoz csomagolná ezt a két dolgot. Tökéletes színek és formák - minden a kisujjadban van :)).

Millye írta...

Nagyon szép lett a tortád! Igazán szuper, hogy az újságban benne vannak a remekműveid! Remélem nálunk is kapható lesz mert nagyon kíváncsi vagyok :)

Nudleee írta...

Betka, köszönöm, drága vagy! :)

Millye! Köszi! :) Nem tudom merre laksz, de ha Magyarországon, akkor postákon, vagy újságosoknál kapható országszerte! ;)

Millye írta...

Nudleee, köszi, körülnézek :)

M@rti írta...

Nagyon szépen kivasaltad! :-)

Nekem még nem érkezett meg, de nagyon kíváncsi vagyok rá(-d)!

Nudleee írta...

Köszi Mártika! :) Igyekeztem szépen vasalni! :D Na én meg arra vagyok kíváncsi, hogy mit szólsz majd az újsihoz! ;)

Csilla írta...

Azért légyszi írjál ide is! :) Megvettem az újságot, nagyon tetszik! Gratulálok hozzá Nektek!! :)

Nudleee írta...

Csilla, nagyon örülök, hogy tetszik a magazin! ;) Köszönöm szépen a gratulációt! Természetesen a blogom nem lesz elfelejtve! ;)

Mimi írta...

Nagyon szép lett a tortád, mint mindig :)

A magazint tegnap kaptam meg, hát tényleg nagyon jól sikerült, várom a következőt :D

Millye írta...

Tegnap a nagylányom megvette nekem az újságot :) nagyon meglepett vele! Szuper nagyon! Tetszenek a cikkek benne és a tortád valamint az orchideád is!

Nudleee írta...

De szuper! :) NAgyon örülök, hogy tetszik a magazin! :) Ígérem a következő szám még jobb lesz! Július vége felé már a boltokban lesz!

Millye írta...

Nagyon várom már! :)

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner