2012. szeptember 19., szerda

Játék - szuper kis ajándékért :)

Hamarosan megyek haza. És eldöntöttem, hogy valakit szeretnék megajándékozni valami kis aprósággal. Már meg is van, hogy mi az. Már a táskámban lapul. Szóval én személy szerint nagyon örülnék neki! Szerintem nagyon hasznos lesz annak, aki szokott sütögetni. :) Annyit elárulok, h TIPIKUS ANGOL dolog. És otthon pont ilyet biztos, h nem lehet kapni. :) Egyébként tényleg nem nagy dolog, mert 10 kilót utaztathatok haza a tatyómban, és sok családtagom és barátom van, akinek viszek valamit... :) De biztos vagyok benne, hogy az a valaki aki kapja, fog neki örülni! :) Legalábbis nagyon remélem!

Kép forrása: google


A játék feltétele, hogy like-old a blogom facebook oldalát, ami ITT található, vagy pedig közvetlenül a jobb oldali menüsávból is elérhető a innen a  blogból és hagyj egy megjegyzést annál a posztnál, amelyben megosztom ezt a játékot. Kíváncsi vagyok a véleményetekre az irományaimmal és a tortáimmal kapcsolatban, szóval ez egy közvéleménykutatás is egyben! :) Leírhatnátok például mi az amit szerettek itt nálam és mi az amit esetleg nem!


Hajrá! :)

Nudleee

7 megjegyzés:

tejszínhab írta...

Jövök játszani hozzád, kíváncsivá tettél :) Láttam a Stonehenge-es képeket is :)) Nekem anno nagy élmény volt, bár szívesen bemásztam volna a kövekhez és nem csak kintről bámultam volna, de hát nem lehetett :))

Nudleee írta...

Gyere tejszínhab! :) Örülök neked! De kérek egy kommentet tőled a facebook oldalra is, mert onnan összesítek és sorsolok majd! :)
Fú, te is voltál Stonehenge-nél? :) Ugye milyen varázslatos hely? Én is pont úgy voltam, mint te... Szívesen beálltam volna középre és megtapogattam volna a köveket! :)

Nudleee írta...

Ööö meg van a kommented, puszi! :)

dreschma írta...

mit szeretek? mit szeretek? Talán azt ahogy írsz. Egyszerűen kedvesen. Mostanában meg nagyon érdekes, ahogy a kinti dolgokat ilyen figyelemmel bemutatod.

Betka írta...

Jaaaaaaaaj!Miért bonyolítod így meg!!!!!!! Na jó, megyek a "fészre", pedig nagyon nem szeretem. Egyébként soha nem nyerek, de játszani szeretek! Puszi.

Nudleee írta...

Betka drága! :) Azért, mert onnan sokkal könnyebb kiírogatni a neveket és felkeresni a nyertest, mint innen a blogból a fiktív nevek alapján! :) Sok sikert neked is! :) Drukkolok nektek! Nagyon kíváncsi vagyok ki nyer majd! :)

teller-cake írta...

Megyek én is FB-ra, megkereslek! :) Ja és hogy miért éppen Te? Szeretem olvasni az élménybeszámolóidat és nagyon tetszenek a munkáid! Örülök, hogy ide találtam... :)))

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner