2011. október 1., szombat

Rendőring és rendőrautó

Nahát ez egy érdekes sztori... Rendőrautónak indult... :) Aztán gondoltam egyet és inkább rendőringet csináltam. Az autón már úgyis túl vagyok, egyszer már csináltam (a bejegyzés végén megmutizom azt is). Gondoltam jól jön egy kis változatosság.

Az az igazság, hogy az egyik kedves fórumozós társamtól nyúltam le teljes egészében a rendőring ötletet... :) Szóval Zsóka tortája alapján készült, remélem nem haragszik rám! :)

Az ing gallér elkészítésében anyukám volt segítségemre. Neki ugyanis eredetileg varrónő a szakmája és pillanatok alatt megcsinálta nekem hozzá a sablont. :) Köszi érte anya! :)

Amúgy utána azt nézegettem, hogy hogyan kell majd hajtogatni, hogy ebből tényleg gallér legyen, de végülis csak rájöttem! :)


Rendőring



Jajj és ne tudjátok meg, hogy milyen büszke voltam magamra, hogy ecsettel szabad kézzel odafestettem a jelvényre a RENDŐRSÉG feliratot! :))) Elég szabályos lett, tényleg örültem. :)

Megmutatom azért a rendőrautót is. Szerintem autót a legeslegnehezebb csinálni... Iszonyat sok apró részletre kell figyelni... És nagyon sok apró dolgot kell rápakolni. Na ki látja meg ebben az esetben miket felejtettem le az autóról? :)


Rendőrautó




Aki megmondja kap egy pirospontot! :)

Nudleee

14 megjegyzés:

Edit írta...

Kipufogócső van pl? ;) De attól még ez cuki!!! Én egyszer egész nagy fejjel szakáll nélkül rajzoltam Mikulást... Nem találtam meg a hibát.... (:

bungyorka írta...

A visszapillantó tükrök..:) Bár sokáig néztem mire rájöttem...Szuper ügyes vagy,gratula..:)

szucsagica írta...

Visszapillantók? :)))

Anyatigris írta...

Visszapillantó tükör???????????

tejszínhab írta...

Oldalsó visszapillantót? :) csak tipp, de ha így is van, csak azért kerestem meg, mert felhívtad rá a figyelmem :)) viszont mindkettő nagyon klassz lett, az ing különösen egyedi ötlet :))

Mimi írta...

Nagyon jó lett az ing, a gallért is profin megoldottad! A felirat tényleg szép lett! Az autó is jó, ami hiányzik: visszapillantó tükör és ablaktörlő, de ha nem mondod hogy hiányos fel sem tűnne :) ügyi vagy nagyon!

Névtelen írta...

Ablaktörlő, irányjelző? :)

Pohi

BarBI írta...

visszapillantó tükör??:) Amúgy nagyon szép az ing:)

Tortabirodalom-Orsi írta...

Nagyon jó lett az ing! Autót tényleg borzalmas készíteni. Piros pontért :) : tükör és első index :)

Katucikonyha, írta...

Nagyon jó lett! És mennyivel egyszerűbbnek tűnik (!), mint az autó, de nekem legalább annyira tetszetős. Nekem talán az index hiányzik, de szerintem, nem ez a válasz a piros pontos. :-)

Audrey írta...

Hát én egy dolgot vettem észre, amit én is majdnem mindig lehagyok, a visszapillantó tükröt. :) Aztán nem tudom, terveztél-e rá ablaktörlőt. Ha az tartozék, akkor azt már én is hagytam le. :) Én még a kilincset szoktam utolsó pillanatban rádobni. Na azért a tortákról is írok, nagyon jók lettek, az ing hihetetlenül precíz, és nagyon szép a burkolás is. Ügyi vagy!

Nudleee írta...

Na ilyenkor van az, hogy kollektív pirospontosztásba kezdek! :)
Lárom rájöttetek, hogy nuku kipufogócső, indexek, ablaktörlő, visszapillantó tükrök...

ÉS MÉG VAN VALAMI, TESSÉK TOVÁBB TALÁLGATNI!!! :)))

Pohi, neked alap, hogy tudnod kell mik hiányoznak... Aki szakmabeli, tudnia kell! :D

Amúgy köszi a dícséreteket mindenkinek, bezsebeltem és örülök, hogy tetszenek a rendőrös torták! :)

Priskinné C. Brigitta írta...

szolgálunk és védünk felirat az oldaláról?? de amúgy valóban csodásak!!! az inget imádom:)

Nudleee írta...

Dyculin! Valóban! :) Az is hiányzik... Igazából elég hiányos lett ez a torta, amint az észrevételeitekből látszik is! :)
Egyébként nekem ezért is mumus autót készíteni, mert annyi apró részlet van... Mindig lemarad vmi... :)

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner