2011. október 22., szombat

Lovacskás torta és újságcikk :)

Először is a tortáról pár szót. Nem volt bonyolult elkészíteni magát a tortát. Viszont a figuragyártással szokás szerint meggyűlt a bajom... Azért milyen fura, hogy már milyen sokféle tortát és figurát elkészítettem és még mindig vannak újdonságok számomra... És lesznek is! :) Na de nem baj, meg kell küzdeni a kihívásokkal. Szóval egy fekvő lovacskát igyekeztem kigyurmázni - több kevesebb sikerrel. A lábacskái sehogy sem sikeredtek úgy, ahogy szerettem volna! :) Ami tőlem tellett én megtettem... Hát ez lett a végeredmény. Azt viszont tudom, hogy a 2 kislány akiknek készítettem, nagyon örült neki! :) Épp egy busszal utaztunk és személyesen zengtek nekem ódákat a tortáról! :) Ennél nagyobb elismerés nem is kell! Nagyon aranyosak voltak és örültem, hogy tetszett nekik! :)

Lovacskás torta



Aztán írni akarok egy másik dologról is, amir már majdnem elfelejtettem beírni a blogba! :) Csak úgy heccből beküldtem a SEMIFREDDO receptemet egy újságnak. És képzeljétek, totál meglepődtem, amikor a fórumozós társam írta, hogy benne vagyok az újságban! :))) Gyorsan megvetettem anyukámmal az újságot és amint hazahozta és megláttam, újabb meglepetés ért, mert megláttam, hogy a receptem még a címlapon is szerepel! :) Szóval nagyon örültem neki!

Újság címlap



Újságcikk


Sajnos nincsen scanner-em, úgyhogy fényképezőgéppel kellett lefotóznom az újságot... De aki jobb minőségben akarja megnézni, még megveheti az újságárusoknál pár napig! :)

Nudleee

5 megjegyzés:

tejszínhab írta...

Gratulálok a cikkhez és a hírnévhez :)) Még sok ötletes sütit kívánok neked! Én majd a jövő héten kísérletezem 2 formatortával és az új eszközökkel,már alig bírom kivárni :)))

Nudleee írta...

Köszi Tejszínhab, nagyon aranyos vagy! :) Majd megnézem a blogodon, hogy miket alkotsz az új eszközökkel! :)

M@rti írta...

Ez is annyira helyeske lett! Nagyon aranyosakat alkotsz mindig.

Nudleee írta...

Köszönöm szépen M@rti! :) Kedves tőled!

babi1015 írta...

De jóóó! GRatulálok!!

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner