2011. július 29., péntek

Csajos torta

Mivel a blog leírásában közzé tettem, hogy a régebbi tortáimat is szeretném ide szép lassan kigyűjtögetni, ezért most ezekből rakok fel egyet! :) Szóval most mutatok egy tortát, ami még márciusban készült.

Öri baris csajos tortát kellett csinálnom. :) Annyira nem kellett sokat gondolkodnom rajta, mivel én is csajszi vagyok... :) Nyilván a rózsaszín dominált. Nem volt nehéz dolgom az ötleteléssel. :) Így hát rápakoltam mindent, ami nőcis. Rúzs, szemhéjfesték, körömlakk, smink ecset, nesszeszer. :) Sőt még egy fehér zsepit is raktam a sminkes tatyó és a körömlakk alá, hogy jobban érvényesüljenek. Az alapot márványozással csináltam. A sötét színű elemek és feliratok pedig csokoládé ízű formixból készültek.

Ez volt az egyetlen torta, amihez alsó "körbe-díszítéshez" (na ezt aztán jól megaszontam... :D)golyócskákat hengergettem... Aki csinált ilyet, az tudja, hogy kicsit macerás. De szerintem jól mutatott így a 3 színű szegély. :)

Na jól van, nem makogok itt tovább... (Egyébként nem tudom hogy vagytok vele, de engem ez a mostani időjárás teljesen belassít és elálmosít... Úgy érzem még írni meg fogalmazni sem tudok rendesen...)

Na jöjjön a torta inkább, mielőtt még több badarságot összehordok itt nektek. :o)

Csajos torta


A lányoknak nagyon tetszett! :)

Nudleee

4 megjegyzés:

PiciJuci írta...

Nanááá, nekem is tecc:))

Gabi, a tortatanonc írta...

WoW! Tényleg nagyon csajos! Aki kapta, biztos elájult tőle! A kiegészítők nagyon jól sikerültek!
...és nézd a jó oldalát, negyven fokban nehezebb figurákat készíteni! :)

Katucikonyha, írta...

Hú, nagyon aprólékos, tetszik!! :-)

Nudleee írta...

Köszönöm szépen lányok! :)

Bizony, én is örülök neki, hogy márciusban túlestem ezen... Való igaz, hogy nagy melegben nem sikerültek volna így a kellékek... :)

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner