2014. február 2., vasárnap

Leveses fazék tortám a Tortadíszítés Magazinban

Készítettem egy tortát nemrégiben a Tortadíszítés Magazinnak. Ez a szám most már kapható az újságárusoknál, Tesco áruházakban, Relay és Inmedio üzletekben. Sőt, van egy nagyon jó hírem! :) Elindult a webshopunk, ahol az összes eddigi kiadványt meg lehet vásárolni! Aki lemaradt esetleg valamelyik régebbi számról, most online beszerezheti! Normál postai díjszabás szerinti postaköltséggel!
 
 
Itt megnézhetitek a webshopot:
 
 
 
 
Na de kanyarodjunk vissza a leveses tálhoz! Annyira élveztem a készítését! :) Rengeteg kis apró kiegészítőt és "levesbetétet" készítettem cukorból (csirkeláb, fakanál, borsó, répa, hagyma, stb) és ezeknek az elkészítési módját fotókkal illusztrálva megtalálhatjátok az újságban! Ez volt az első torta, amelynek a fotózásához kaptam végre segítséget és nem egyedül kellett kiküzdenem a képeket! Köszönöm szépen a közreműködést Darida Tibornak, aki hősiesen egész nap mellettem volt, türelmesen kitartott és rengeteg szuper képet készített! Nem mellesleg nagyon jó ötletekkel állt elő, ösztönzött, úgyhogy úgy gondolom remek munkákat fogunk kiadni a kezeinkből ezek után is!

Most jó sok részletfotót felpakolok! Szerintem nagyon jók! :) Lehet látni azért, hogy profi képek!


Az egyik kedvenc képem! Szépen látszik minden részlet!

 
 
Oldalnézet!
 
 


A leves tálalva! :)

 
 

Részletfotó - fakanál. Vagyis cukorkanál! :)
 
 


Rotyog a leves! :)

 


 

Hamarosan megmutatom a másik magazinos tortát is, ami egy tejszín bevonatú Micimackós gyerektorta!

Nudleee

3 megjegyzés:

tejszínhab írta...

Nagyon komoly, mindjárt bekapok egy-két répát:) És esküszöm, ugyanilyen fakanalam van - még a kis törés is ugyanott van rajta :D

Nudleee írta...

Köszi Tejszínhab, cuki vagy! :) Lehet, hogy a te fakanalad volt a mintadarab. :D

Millye írta...

Le a kalappal! Igazi mestermű. mint ahogy tőled már megszokhattuk :)

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner