2011. november 12., szombat

Torta eljegyzésre

Mondtam nektek, hogy jön pár régebbi torta is... :) Mostanában nem csináltam újat.
Ezt a tortát aztán tényleg elég rég gyártottam... :) Még tavaly nyáron, ha jól emlékszem. Eljegyzésre készült.
Nagy kihívást jelentett nekem, hogy galambot kellett rá csinálnom. Ráadásul két gyűrűnek látszó tárggyal a csőrében... :) Ahoz képest, hogy akkor még csak kb 3 hónapja csinálgattam tortákat, elég jól sikerült szerintem.

Nagy sikere volt egyébként! :) Maga a torta piros szív alakú. Ezen az alapon szerintem tök jól mutat a fehér galamb és a fehér virágok.

A galamb 2 szárnyát külön csináltam meg. Apró fondant darabkákat tépkedtem és ragasztgattam rá, hogy kicsit toll-szerű kinézete legyen. Végül 1 napig száradtak és a testre pálcikákkal rögzítettem a kész szárnyakat.

Torta eljegyzésre



UI.: Képzeljétek, már karácsonyi dolgokon töröm a fejem! :) Már azt is kitaláltam, hogy a családot és a barátokat milyen gasztro-ajándékokkal fogom megörvendeztetni! :) Legszívesebben már most megcsinálnám mindet, de még nem lehet... Azért karácsony még nem itt van. :)

Nudleee

3 megjegyzés:

Édes történetek írta...

Nagyon szép torta!!! És tényleg nagyon jól mennek egymáshoz a színek!!! Én is folyamat a karácsonyi meglepetéseken agyalok, már várom, hogy készíthessem :))).

Nudleee írta...

Köszönöm Szilvi, örülök, hogy tetszik! :) Szerintem saját készítésű ajándékokat a legjobb adni! Abban szíved-lelked benne van. Szerintem egyáltalán nem érhet a közelébe sem egy boltban vásárolt vacak. :)

tejszínhab írta...

Nagyon elegáns lett, és csak azért nem dicsérem jobban, mert galambfóbiám van :))) A Karácsonyt ár én is várom, és már tervben vannak az ehető ajándékok is :))

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner