2011. november 6., vasárnap

Spongyabob furcsa dolgokkal :)

Na ez egy újabb ostyaképes torta, ami ráadásul nem is mostanában készült. És nem azért azért mutatom meg, mert a torta dekorálása, vagy elkészítése olyan különleges, vagy nehéz lett volna. :) Hanem azért mert érdekes kérést kellett megvalósítanom.

Képzeljétek, 3 ovis kisgyereknek készült. :) Úgy örülök, amikor kicsiknek készíthetek tortát! :) Ilyenkor biztos a siker és már előre látom magam előtt mennyire örülnek! :)

A jelüket (teherautó, napocska és pöttyös bögre) kellett rávarázsolnom EGYETLEN képre, ráadásul úgy, hogy Spongyabob is szerepeljen rajta. Először nem tudtam elképzelni sem, hogy milyen összefüggést fogok találni, de végülis egész jó ötleteim támadtak. :)

Amikor már a kezemben tartottam a kész ostyaképet, én olyan nagyon büszke voltam magamra, hogy ilyen jól össze tudtam szerkeszteni mindent! :) Ráadásul egész látványos lett! A végén a tejszínre a díszítést ilyen szép színesre terveztem, mert a gyerekek úgyis imádják a színeket, ráadásul a kép maga is elég színes és úgy gondolom illik hozzá ez a színkavalkád!

Ki találja meg az ovisok jeleit? :)


Ostyaképes Spongya Bobos ovis torta :)




Egyébként el kell árulnom nektek, hogy iszonyatosan boldog vagyok! :) Március közepén indítottam útjára az én kis blogomat, és hamarosan a 100. követővel büszkélkedhetek! Köszönöm nektek, hogy ennyien kíváncsiak vagytok az írásaimra és a munkáimra! Remélem sok érdekes és szép dologgal, sztorival tudlak még benneteket megörvendeztetni! :)

Azt is elárulom, hogy amint eléri a követők száma a 100-at, játékot hirdetek nektek! ;)

Nudleee

2 megjegyzés:

tejszínhab írta...

Én megtaláltam a jeleket! Nagyon aranyos a torta! :)

Nudleee írta...

Köszi Tejszínhab! :) Ügyike vagy! :) Bár nem volt nehéz észrevenni őket! :)

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner