2011. november 23., szerda

Barbie torta variációk :)

Elször is kezdem a tortákkal. :) Aztán utána írok egy kicsit arról mi van velem mostanság. :) Sok hozzáfűznivalóm nincs ezekhez... Nem egy nagy dolog egy barbie-t kidíszíteni és barbie tortát csinálni belőle. :) Ja... Igen. Ami örök gond nálam... A HAJUK!!! Egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele... Főleg ha már agyonra van nyúzva... Áh, mindegy, szörnyű. :)

Fodros ruhában





Virágos barbie :)


Pántnélküli ruciban :)




Hercegnős öltözék


Na, kinek melyik tetszik? :)
Hát igen... Időhiány... Legalábbis tortázni nem igazán tudok mostanában (mondjuk másra sincs időm). 2 szó teszi ki az életemet mostanság: ANGOL TANULÁS. Azért sajnálom, hogy ennyire elveszi az időt mindentől. De a jó cél érdekében sajnos áldozatokat kell hozni.

Néha azért egy-egy torta úgyis becsusszan! :) Családi ünnepségekre, karácsonyra! Jajj már annyira várom a karácsonyi készülődést! :) Ti nem???!!! Én az elmúlt években nem voltam ennyire ünnepi hangulatban, mint most vagyok! :) Jajj lehessen már csinálni azokat a gasztro ajándékokat!!! Már alig várom, hogy megmutathassam nektek is, hogy mivel készülök. :)

Nudleee

8 megjegyzés:

Dia és a konyha írta...

Nekem a fodros ruhás a kedvencem, de ha a hajakat kell nézni, akkor a pántnélküli ruhás. :)
A karácsony már itt toporog a küszöbön, uh. én már elkészítettem a mézeskalács adventi koszorút és a mézeskalács díszeket az oviba. Szépen lassan majd a kekszek is következnek... Imádom a karácsonyt! A kedvenc ünnepem!

tejszínhab írta...

Várjuk a Karácsonyi bejegyzést! Én is gasztro ajándékokat terveztem :)) Meg persze lesz még torta is bőven :) De jók lettek a barbik is :))

M@rti írta...

Nekem mind tetszik! Mindegyik másért szép! ...és tudod mi jó még bennük?! Hát a ruhájuk felső része! Nagyon jó, hogy azt is egyedire tervezted! Erre általában nem fordítanak elég figyelmet a tortások - magamat is beleértve.

Katucikonyha, írta...

A negyedik igazi hercegnős öltözéket kapott, nekem ez tetszik. Kitartást a tanuláshoz, tortázni még bőven van időd, de angolul gyorsan meg kell tanulni.Az ötletek jöhetnek! :-)

Nudleee írta...

Jajj köszönöm szépen lányok! Nagyon kedvesek vagytok! :)

Várom, hogy mikkel készültök karácsonyra! Látogatom lelkesen a blogotokat amikor időm engedi, de tejszínhab, nálad nem tudok üzit hagyni ha explorert használok! Csak mozilláról megy, már rájöttem!

tejszínhab írta...

Hm, nem tudom mi lehet a baj, én is belefutottam pár blogban, nálam chrome-ról megy a böngésző, és az se engedte a hozzászólást. Lehet blogspot hiba volt, mert tudom, hogy egyazon napon volt... azért utánanézek, köszi :)) Az angolhoz meg kitartás!

Nudleee írta...

Jajj nem nálad, vagy a blogspotban volt a hiba Tejszínhab!!! Sok emberhez nem tudok kommentet hagyni... Úgyhogy az explorer a hibaforrás... Vmi nem okés vele...

Biró Anikó írta...

Nagyon szep mindenik. De a fodros az en kis kedvencem...;)

sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner