tag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post7392015704641991596..comments2024-03-27T06:41:19.173+01:00Comments on Torták és más finomságok: Tejszínnel festett technika - 1. részNudleeehttp://www.blogger.com/profile/00311401494406816972noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post-9843327143524635432011-08-20T16:05:32.728+02:002011-08-20T16:05:32.728+02:00Garffyka, köszönöm szépen! :) Még, hogy nem remeg ...Garffyka, köszönöm szépen! :) Még, hogy nem remeg a kezem... Végülis csak annyira, mint egy rossz alkoholistának... :) De komolyan mondom! :)<br />Színezni lehet akár folyékony ételfestékkel is. Tesco-ban lehet kapni. Még 100 Ft sincs egy szín. Létezik kék, sárga, zöld, piros. Aztán ezekből lehet sokféle színt kikeverni. :) Egyébként bármilyen ételfesték megfelel hozzá. Por, vagy zselé állagú is.Nudleeehttps://www.blogger.com/profile/00311401494406816972noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post-81145428271701387502011-08-20T15:35:52.076+02:002011-08-20T15:35:52.076+02:00Huh, nagyon ügyes vagy, csak néztem a szép rajzaid...Huh, nagyon ügyes vagy, csak néztem a szép rajzaid! Azt hiszem neked egyáltalán nem remeg a kezed.<br />Kérdésem: mivel színezed a tejszínt?Garffykahttps://www.blogger.com/profile/08524649894255676770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post-22816083539306877792011-07-13T12:03:56.937+02:002011-07-13T12:03:56.937+02:00Rozsika, Judóca, nagyon köszi nektek! :)
A tejsz...Rozsika, Judóca, nagyon köszi nektek! :) <br /><br />A tejszín elég sokoldalú, lehet nem is gondolnátok... Már tanulok állatokat kinyomni belőle... :)Nudleeehttps://www.blogger.com/profile/00311401494406816972noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post-89295899982374221762011-07-12T22:43:44.419+02:002011-07-12T22:43:44.419+02:00Hú nagyon tetszik! Nagyon ügyi vagy!:-)Hú nagyon tetszik! Nagyon ügyi vagy!:-)Judócahttps://www.blogger.com/profile/01360350177335727683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post-82821490026718305212011-07-12T21:43:48.935+02:002011-07-12T21:43:48.935+02:00Nagyon ügyes vagy,én a wilton technikákat használo...Nagyon ügyes vagy,én a wilton technikákat használom a tejszínes tortáknál,nem is gondoltam hogy ilyen formán is lehet.Rozsikahttps://www.blogger.com/profile/09564960428706998148noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post-39631009729347372222011-07-12T12:07:56.865+02:002011-07-12T12:07:56.865+02:00Szia M@rti! :) Nem akartam én senkit elrettenteni....Szia M@rti! :) Nem akartam én senkit elrettenteni... :) Ha nekem sikerült, másnak is fog! Csak meg kell próbálni! :) A tejszíneknél az a lényeg, hogy mindig totál hideg legyen és úgy verd fel. A másik meg az, hogy nem szabad túlverni, mert akkor kicsapódik. Egyébként növényivel könnyebb dolgozni.Nudleeehttps://www.blogger.com/profile/00311401494406816972noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post-39081414297826512762011-07-12T12:00:59.744+02:002011-07-12T12:00:59.744+02:00Nem mernék nekiállni, már csak azért sem, mert még...Nem mernék nekiállni, már csak azért sem, mert még tejszínt sem sikerült soha rendesen felvernem. Mindig vaj lesz belőle :-)<br />Már szinte csak növényi tejszínt használok emiatt.M@rtihttps://www.blogger.com/profile/00361754536939823430noreply@blogger.com