tag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post2937395649001286409..comments2024-03-27T06:41:19.173+01:00Comments on Torták és más finomságok: Házi cukorvirág masszaNudleeehttp://www.blogger.com/profile/00311401494406816972noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post-76506361753824323502015-02-04T19:35:57.456+01:002015-02-04T19:35:57.456+01:00Szia Judit!
Gőzölni akkor szokták a tortát, cuko...Szia Judit! <br /><br />Gőzölni akkor szokták a tortát, cukorvirágot, ha fényessé akarják tenni a felületét. Viszont én még nem próbáltam ezt a módszert, úgyhogy nem tudok neked mit mondani róla. Nem tudom beválik, vagy sem. Én mindig étellakkot használok fényesítésre. ;)<br /><br />További jó tortászkodást! :)<br />Bartus Dóri<br />(Nudleee)Nudleeehttps://www.blogger.com/profile/00311401494406816972noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post-59855080773660691642015-01-30T16:16:39.481+01:002015-01-30T16:16:39.481+01:00Szia!
Elkészült a virágmasszám, próbálgatom a vir...Szia!<br /><br />Elkészült a virágmasszám, próbálgatom a virágokat, youtube a barátom segítségével. Viszont láttam valamit, amit nem értek, angol nyelven van. Az elkészült virágot (festett is és natur fehér is)vízgőz fölé rakja. Ez mi célt szolgál? KöszönömAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18048043329282781821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post-76683433902517301952015-01-14T19:00:02.279+01:002015-01-14T19:00:02.279+01:00Szia Judit!
Sajnos a cmc por semmi mással nem hel...Szia Judit!<br /><br />Sajnos a cmc por semmi mással nem helyettesíthető! Ez adja meg a massza rugalmasságát és ettől az anyagtól szárad ki szinte porcelán keménységűre! <br /><br />Üdv! :)<br />Bartus Dóri<br />(Nudleee)Nudleeehttps://www.blogger.com/profile/00311401494406816972noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post-54046358609721753832015-01-14T15:00:02.576+01:002015-01-14T15:00:02.576+01:00Szia, ismét én!
Az általad ismertetett masszában ...Szia, ismét én!<br /><br />Az általad ismertetett masszában a CMC port helyettesíthetem-e keményítőporral?<br /><br />Köszönöm: JuditAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18048043329282781821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post-72951579131803047392015-01-14T13:05:43.106+01:002015-01-14T13:05:43.106+01:00Én is a Dóriét használom. Amikor elkészül természe...Én is a Dóriét használom. Amikor elkészül természetesen ragad, de gyúráskor, formázáskor úgyis kerül hozzá keményítő, mert én azon nyújtom. Szép vékonyra, rugalmasra lehet nyújtani! <br /><br />PROJEKTORhttps://www.blogger.com/profile/02751012543904822163noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post-52728481159873215242015-01-14T09:29:04.145+01:002015-01-14T09:29:04.145+01:00Szia Judit!
Sajnos nem ismerem a bolti masszákat,...Szia Judit!<br /><br />Sajnos nem ismerem a bolti masszákat, így nincs vele tapasztalatom. Nem tudom mennyire kell vele gyorsan dolgoznod. Én a saját verziómat tapasztaltam ki, aminek itt fent találod a receptjét. Ezzel nekem szuperül működik minden és a tanfolyamokon is azt használjuk.<br /><br />Szép napot! :)<br />NudleeeNudleeehttps://www.blogger.com/profile/00311401494406816972noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post-44672261674998327072015-01-12T15:10:39.733+01:002015-01-12T15:10:39.733+01:00Kedves Nudleee!
Olyan kérdésem van ezzel kapcsola...Kedves Nudleee!<br /><br />Olyan kérdésem van ezzel kapcsolatban, hogy mennyire kell vele gyorsan dolgozni? Ugyanis vettem cukrászkellék boltban kész virágmasszát, ami irtó gyorsan szárad, pedig csak szirmonként dolgozom és elég drága ahhoz, hogy pocsékban menjen.<br />Köszönettel: JuditAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18048043329282781821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post-17521924901862840392014-08-07T20:03:51.196+02:002014-08-07T20:03:51.196+02:00Kedves reaaa! Azt már nem kell méricskélni, csak t...Kedves reaaa! Azt már nem kell méricskélni, csak tegyél félre valamennyit! :) Pohár, csésze, teljesen mindegy és azt gyúrd hozzá a végén! ;)<br /><br />Ez a massza nem keverendő a házi fondanttal!!!! Ragadni fog! Mert ez nem tortaburkolásra való, hanem cukorvirágokhoz. Ragacsos, rugalmas, rágógumi-szerű anyagot kaptok végeredményül! Ha viszont mégis annyira ragad, hogy nem nyújtható, akkor még porcukrot kell hozzágyúrni!<br />Nudleeehttps://www.blogger.com/profile/00311401494406816972noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post-90862940300944238422014-07-27T15:18:52.673+02:002014-07-27T15:18:52.673+02:00Az csésze alatt a pici fél decis csésze értendő va...Az csésze alatt a pici fél decis csésze értendő vagy pedig a nagy 2 dcl?reaaahttps://www.blogger.com/profile/14081080720585520536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post-18739244032946833232014-04-05T17:29:58.305+02:002014-04-05T17:29:58.305+02:00Én is megcsináltam, úgy ahogy írtad. De nekem is r...Én is megcsináltam, úgy ahogy írtad. De nekem is ragad, ha belecsípek. Tettem még hozzá porcukrot, remélem nem rontottam el vele....Rita receptjeihttps://www.blogger.com/profile/07384214474206914569noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post-64419406187475109542014-02-19T14:44:32.887+01:002014-02-19T14:44:32.887+01:00Szia!
Csodásak a virágaid :)
Megcsináltam a massz...Szia!<br /><br />Csodásak a virágaid :)<br />Megcsináltam a masszát,de e végén is nagyon ragadt... mit rontottam el?<br />Köszi :) ):Annanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6717477973186318071.post-61844329179501154242013-11-28T20:12:54.775+01:002013-11-28T20:12:54.775+01:00Csodásak ezek a cukorvirágok! :) Csodásak ezek a cukorvirágok! :) Millyehttps://www.blogger.com/profile/01844043485741214284noreply@blogger.com