2011. március 31., csütörtök

Testépítő fiúcska :)


 

Ismét jelentkezem. Bár ahoz képest, hogy már lassan egy hete meg akartam írni ezt a bejegyzést, időhiány miatt kissé késve sikerült... :)
Na de nem baj, a lényeg, hogy most már itt van, olvassátok! :)

Szóval... Ezt a tortát egy piperkőc fiúnak kérték, aki nagyon ad magára és a megjelenésére. Poénból mondták, hogy akár egy Zara butik bejáratot is rászerkeszthetnék a tortára... :D Valljuk be, azért ez húzós lett volna.....
Végülis hosszabb egyeztetés után arra jutottunk hogy egy Body Builder (testépítő) figura legyen a tortán, na meg persze súlyzók.

Hát ez lett belőle:



Egy közelebbi a figuráról:



Figura készítésben még nem vagyok valami jó... :) Mint ahogy a fotózásban sem... (Talán épp ezért nem látszik rendesen a márványozás... Pedig szép kék-szürke-fehér volt a borítás... Igazi fiús színeket hoztam össze.)

Igyekszem majd megtanulni normálisan fényképezni, megígérem... :)

Napsütéses szép napot mindenkinek! :)

Nudleee

2011. március 23., szerda

Egy töltés káposztát valaki?! :)


 
Újra jelentkezem! Azt hiszem sűrűn fogok.... :) Remélem örültök neki! A régebbi tortáimat is szép lassan felpakolom majd.

Most pedig essen szó a legutóbbi tortámról. Elég érdekes kérést kellett teljesítenem... Csináljak egy nagy töltés káposztát... Gondoltam ha már egy sonkát képes voltam összehozni (majd erről is csinálok egy bejegyzést), akkor ez is menni fog... :)
Sokat agyaltam rajta, hogy hogyan is kellene kiviteleznem, de végülis nagyjából összehoztam. Nem lett tökéletes egyáltalán, de szerintem felismerhető. :)

Töltött káposzta torta


Töltött káposzta torta más szögből


Elég mókásan néz ki, nem igaz?! :) Nem egy mindennapi megszokott csokitorta... 


Nudleee

2011. március 18., péntek

Üdvözlet minden kedves nézelődőnek! :)

 
 
Örömmel tölt el, hogy végre sikerült megszerkesztenem "mindent" és elindíthatom a saját kis blogomat. Aki foglalkozott már ilyesmivel, annak gondolom nem kell bemutatni, hogy eléggé összetett feladattal álltam szemben. Végülis sikerült nagyjából mindent megoldanom és ez a lényeg. :)


Ahogy a bemutatkozásban is leírtam, lassan egy éve foglalkozom torta dekorálással. Még rengeteget kell fejlődnöm minden téren, hiszen mindent magamnak kell kitapasztalnom. Soha nem tanultam semmit a cukrászattal és a tortadekorálással kapcsolatban. Egyedül a fórumozós társaim segítségére számíthatok, akiknek ezúton is köszönet mindenért! :)

Nem is szaporítanám tovább a szót. Inkább mutatok nektek egy tortát, amit ma készítettem.

                   Hófehérke és a hét törpe... :)


        
            Aztán itt vannak a törpék is közelebbről:


 
Egyébként ennyire még soha nem állt közel hozzám semmi, mint a torta díszítés. Pedig sokféle hobbival próbálkoztam már. Ez a favorit nálam és kész. :) Már csak azért is megéri tortákat készítenem, mert rengeteg pozitív visszajelzést kapok, ami megerősít abban, hogy bármilyen kudarc is ér, vagy valami nem úgy sikerül a díszítésben, ahogy elterveztem, akkor ne adjam fel.

Meg persze a gyerekek arcán látni a mosolyt és az örömöt, amit egy torta okoz nekik... :) Hát az igazán felemelő érzés.


Hamarosan újra jelentkezem! :)
Szép napot mindenkinek!
Nudleee
sutibox.hu - a gasztroblogok gyűjtőoldala - kis banner